сряда, 6 юли 2011 г.

Усмивка

Здравейте!
Днес няма да ви покажа моя картичка, а ще споделя с вас един мил и прекрасен жест, изразен чрез прекрасни творби. Именно те ме накараха да се усмихна още веднъж през днешния слънчев летен ден! Вижте ги!


Този чудесен и великолепен подарък ми е от Ива от Ivet fantasy
Иве, благодаря ти! Толкова много да ме зарадваха и изненадата, когато открих, че имам да получавам писмо беше голяма. Дотолкова нямах търпение да видя какво е, че малко след като излязох от пощенската станция, вече бях разпечатала плика и на лицето ми грееше усмивка! Да не говорим какво нетърпение ме обзе след това, защото исках да се похваля колкото се може по-бързо. Благодаря ти още веднъж, че допринесе за доброто ми настроение! А с брошката уцели направо в десятката! Така да ми се носеше нещо светло синьо, дори от малко повече от седмица ми е бръмнала една мухичка в главата, че ми се носи дълга светло синя рокля! Е, няма какво повече да отлагам обиколката на магазините, при условие, че вече имам толкова хубав и подходящ аксесоар!
Пожелавам и на вас да се случи някоя приятна изненада, която да ви накара да се усмихнете!

4 коментара:

 1. Очевидно днес сме били две ентусиазирани дами, които сме тичали към пощата :) Много е приятно да получиш неочаквано подарък!

  ОтговорИзтриване
 2. Много се радвам,че съм те усмихнала!Избора ми на цвят,въобще не беше случаен,преди време писа /мисля че в блога на Дени/,че си мечтаеш за синя лятна рокля,надявам се да съм допринесла с нещо да ти се сбъдне мечтата ;)
  Желая ти ,много синьо лято!Прегръдка от мен!

  ОтговорИзтриване
 3. Хи-хи, значи по отдавна ми се е доносила тази синя рокля. А това, че си запомнила и ме зарадва толкова много - просто вече нямам думи колко приятно чувство се разлива в мене. Още веднъж - благодаря!

  ОтговорИзтриване
 4. Хаха... ще зашиеш балтон на копчето! Много красив аксесоар, наистина, на теб честито и браво на Ива!

  ОтговорИзтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...