понеделник, 4 юли 2011 г.

Чантичка

Здравейте!
Днес ви показвам една чантичка, която направих за РД на етърва ми. Правих я по размерите на предишната ми, но този път реших да не заоблям краищата. А тази телена дръжка ме измъчи доста, а и аз нея /то се вижда на снимките/ - не стана перфектна, но ми беше адски трудно да работя с телта. Въпреки всичко харесвам крайния резултат. Твърдо бях решена да е в бяло и лилаво и една от хартийките, които получих като награда от Kaxala, ми дойде много добре. Но вижте и вие за какво говоря.






Пожелавам ви много успешна и креативна седмица!

5 коментара:

  1. Поздравявам те!Комплименти! Много ми хареса,много е идейна!И красива! Прекрасно съчетание на лилаво и бяло!И тази телена дръжка с перли - просто Бижу!!! Само,ако ми позволиш,една малка забележка - цветът на панделката според мен не е най-подходящия.На втората снимка(възможно е да е от светлината)цветът сякаш малко се "кара" с лилавото. Дано се заблуждавам.Още веднъж поздравления!

    ОтговорИзтриване
  2. Може и да те е измъчила дръжката, но на мен ми харесва така, защото стои леко небрежно, а закопчаването е уникално - много ме впечатли, бих го използвала при удобен случай, вероятно с друга цел :)
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  3. Много красива чантичка е станала! Дръжката е много оригинална. Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  4. Благодаря, момичета! Мислех, че точно закопчаването, а не дръжката ще ми създаде проблеми, но... Делани, то по принцип въобще не трябваше да има панделка, но стана гаф със закрепването на прословутата дръжка. А цветовете на картичката, панделката и всичко останало са реални само на първата снимка. После дали, защото съм променила ъгъла на снимане или от шала, който сложих отдолу, за да скрия разни нащърбвания от плоскостта, която ползвах - не знам, но са коренно различни от действителните. А за забележки - няма проблем, другите очи винаги виждат от друг ъгъл нещата и са склонни да открият нещо, което моите не са видяли. Хубаво е да ги има!

    ОтговорИзтриване
  5. Много красива чантичка си сътворила! И цветовете и изпълнението много ми харесват! А закопчаването наистина е уникално- нестандартно и елегантно. Поздравявам те!

    ОтговорИзтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...