сряда, 20 юли 2011 г.

Седмица 2 и Коледа през юли

Здравейте!
Присъединявам се към всички вас, които направихте или в момента майсторите коледни картички за някое предизвикателство. Аз честно казано не успях да се разхладя, а напротив - препотявах се няколко пъти, на моменти в буквалния смисъл на думата течеше вода от мене. Всячески се опитвах да се настроя коледно и се сетих, че понякога съм си мечтала да прекарам този толкова прекрасен празник някъде, в някоя топла страна. Е, засега се отказвам! Предпочитам по възможност Коледа да е с много бял, пухкав сняг, всичко да е покрито с бяла завивка! Да ухае на канела и бор!
Опитах се по този начин да се настроя и припявайки си коледни песнички. Доколко съм се справила ще кажете вие. Ето я моята коледна картичка, която се получи не само в традиционните коледни цветове, но и малко винтидж сякаш. А първоначално мислех да правя картичка в нетрадиционни цветове!?! Вижте я.Включвам тази картичка в:

- в лятната игра на Хобисимо - Седмица 2 - Коледа през юли

Въобще стана много, много коледно, но през юли!


17 коментара:

 1. Разкошна е! Справила си се и още как.Харесва ми пауса, клончето, надписа всичко.
  Много се радвам, че се включи в предизвикателството на Creative Inspirations.

  ОтговорИзтриване
 2. Тони,страхотна картичка си сътворила!Много ми харесва прозореца с паус!И надписа е страхотен!Абе много е хубава!
  Радвам се че се включи в Крейзито тази седмица и успех в жребия!

  ОтговорИзтриване
 3. Имало е защо да се припотяваш! Картичката ти е великолепна! С коледно настроение....има си от всичко по малко!Личи си, че си вложила доста емоция! Поздрави!

  ОтговорИзтриване
 4. beautiful card love that bird with the swirls thanks so much for joining us at paper sundaes this week
  hugs sara x

  ОтговорИзтриване
 5. С боровата клонка ис постигнала невероятен ефект.

  ОтговорИзтриване
 6. Наистина прекрасна! Поздравления!

  ОтговорИзтриване
 7. Заслужавало си е потенето. Разкошна коледна картичка се е получила! Поздравления!

  ОтговорИзтриване
 8. Прекрасна коледна картичка си сътворила,от нея лъха на бор,скреж и дъх на коледни курабийки,имало е за какво да се препотиш :))))))
  Успех в предизвикателствата!

  ОтговорИзтриване
 9. Тони великолна коледна картичка си направила,браво! Клончето е чудесно, и всичко е чудесно..

  ОтговорИзтриване
 10. Само ще добавя, че освен заради всичко друго, изписано по-горе, много ми харесва, защото е съвсем различна от типичните коледни картички :)
  Успех ти желая!

  ОтговорИзтриване
 11. Поздравления и от мен!Чудесна Коледна картичка!Носи дъх на пухкав сняг и усещане за уют едновременно! Желая ти успех! :)

  ОтговорИзтриване
 12. Много коледен дух,поздрави!!!

  ОтговорИзтриване
 13. Hi Miss Emerald

  What a fabulous card love the sprig at the top of the card. It must smell gorgeous and the rest of the card too is so creative!

  Thanks so much for joining us over at Creative Inspirations and good luck.

  Tina

  ОтговорИзтриване
 14. Поздравления, мила! Наистина много ефектна, не толкова типична ..но пък чудесна коледна картичка! Всичко по не я е сложено премерено и с вкус!Страшно ми хареса!

  ОтговорИзтриване
 15. Много красива, много стилна и много коледна картичка! Харесва ми много! Ще повторя някоя дама от по-горе писалите, но прелестна е! Цялото съчетание на отделните елементи я прави уникална!

  ОтговорИзтриване
 16. Толкова ми е хубаво, че съм успяла да ви накарам да усетите коледния дух през юли с тази картичка! Доста се постарах, може би това, че нямам материали никакви за Коледа ме накара от нищо да направя нещо коледно.

  ОтговорИзтриване
 17. What a beautiful card with that pine at the top, lovely idea. Thanks for joining the Creative Inspirations Challenge.
  Hugs
  Anne

  ОтговорИзтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...