вторник, 28 юни 2011 г.

Мини рози

Здравейте!
Много исках да ви покажа заедно с новата картичка и разцъфнала пъпка на мини розата ми, но от новите, които изкараха след като я купих. За съжаление няма да стане, защото все още са такива


А пъпките, с които я купих и разцъфнаха преди тези, изглеждаха ето така

Но да не се отплесвам повече, а да ви покажа какво успях да направя.





Пожелавам ви лека и изпълнена с много прекрасни и цветни сънища нощ!



5 коментара:

  1. Много ми харесва съчетанието на цветовете, които си използвала!

    ОтговорИзтриване
  2. Хубава картичка с приятни цветове! А розичките са прекрасни, също и тези в саксията.

    ОтговорИзтриване
  3. Много хубава и нежна картичка!

    ОтговорИзтриване
  4. Страхотна картичка!!! Много,много ми хареса! Стилна и елегантна, с прекрасна цветова комбинация! А за розата ще ти кажа, това,което го пише в "Малкия принц" - тя ще стане "специална" за теб, защото времето, което ще отделиш за нея ще я направи специална. И тогава ще се"опитомите"!
    Прекрасен слънчев ден ти желая! Усмивки от мен!

    ОтговорИзтриване
  5. Благодаря, момичета! Делани, благодаря, че ми припомни за розата от "Малкия принц". И смятам, че това се отнася за всички цветя, които имам възможност да отглеждам тази година - отделям им колкото мога повече време и те ми се отблагодаряват с прекрасни цветове. Може би съвсем скоро ще направя една публикация, в която да ви покажа колко красиви и невероятни са!

    ОтговорИзтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...