сряда, 22 юни 2011 г.

Бебешка картичкокутийка

Здравейте!
Когато моя приятелка ми се обади с молба да й направя картичка за един новороден юнак, но да има местенце за парички, веднага си помислих, че не искам да е традиционния плик с отделение за банкноти. Мислейки си какво точно да бъде се сетих за чудесните easel картички, които Лиз показа съвсем скоро в нейния блог и в които се влюбих още щом ги видях. Решението да направя подобна беше твърдо, но тогава се замислих и се запитах "Ами паричките къде?". Тогава реших, че под нея трябва да направя кутийка, която да приюти не само паричките, но и една съвсем семпла, изчистена картичка за пожелания. И така се роди това

Включвам я в предизвикателството на Двете елши - 2 в 1. Много ми се искаше да се включа и в предизвикателството, което зададе Гери по скеч, но така и не успях. Но въпреки това съм намислила да направя две картички по него, всъщност едната е готова вече, остава другата. Като дойде момента ще ви ги покажа.

Лека и спокойна нощ, изпълнена с прекрасни сънища!

7 коментара:

 1. Много ефектна се е получила с това прозорче!
  Хаха и пълнежа е добър :)

  ОтговорИзтриване
 2. Много,много ми хареса картичката и кутийката,ще остане прекрасен спомен на получателите!

  ОтговорИзтриване
 3. Чудна кутийка, много оригинална и много ми харесва!

  ОтговорИзтриване
 4. Ох обичам този начин на сгъване за картичка, а и много обичам тези кутийки, които са като чекмедже, затова и тази комбинация ме плени! Много практично и остава страхотен спомен!

  ОтговорИзтриване
 5. Страхотна идея и изпълнение!

  ОтговорИзтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...