четвъртък, 16 юни 2011 г.

Бяло и черно

Здравейте!
Досърбяха ме ръцете да подхвана нова картичка. Не знаех нито цветово каква да бъде, нито имах някаква конкретна идея. Седнах, разрових материалите и реших, че ще бъде в бяло и черно, но ще добавя и малко сребристо. А крайният резултат е този
С голямо удоволствие използвах част от  последния прекрасен подарък, който получих от Hobbisismo, за който съм безкрайно благодарна. Та тичинките на цветенцата са направени с един от невероятните блясъци!
Ще я включа в предизвикателството на The Crazy Challenge - Monochromatic. Надявам се, че въпреки сребристите акценти отговаря на зададените условия, но ако момичетата преценят, че не е така - няма проблем. Важното е, че за мен бе голямо удоволствие да се заровя в материалите и да направя картичка.
Пожелавам ви един слънчев, усмихнат и ползотворен ден!5 коментара:

 1. Чудесна е! Точно по мой вкус!Успех и слънчев ден!

  ОтговорИзтриване
 2. Много е красива и стилна, харесва ми!

  ОтговорИзтриване
 3. :) Много стилно се е получило! Усмивки в този слънчев ден и от мен!

  ОтговорИзтриване
 4. this is beautiful. I love the little tag. Thanks for joining our monochromatic challenge at The Crazy Challenge this week.
  Tammy

  ОтговорИзтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...