сряда, 27 април 2011 г.

МОЕТО ХОБИ-РЕЛАКС МЕСТЕНЦЕ

Днешната ми публикация е провокирана от публикацията на Тони - "Материалите ми".
Честно казано мислех да има такава, но на по-късен етап, защото имам доста идеи за преустройво на кътчето ми, което, както споменах вече в коментара на нейната публикация, се помещава в бъдещата втора детска стая, която в момента, освен че приюти моите неща, приютява сушилката на бебето, дъската за гладене т.е. е и гладачна, инструментите на съпруга ми и неговите майсторийки, ламината, който трябва в близко бъдеще да бъде поставен и още, и още неща. Но пък ще ви покажа на този етап как изглежда моето местенце. Започваме с общ изглед, на който се вижда прекрасната етажерка, която открих докато търсехме столове за масата за хранене и в момента, в който я видях много образно си представих как моите неща за картички, които до този момент се помещаваха в една огромна пластмасова кутия и още няколко картонени, ще бъдат прилежно подредени! А работния плот е направен от остатък от плота от кухнята. Естествено за монтирането му се погрижи съпруга ми. Страшно удобно е, защото преди, за да направя една картичка, разхвърлях като, че ще правя 100 броя наведнъж! Отплеснах се, ето как изглежда местенцето!
А това е работния плот отблизо, опитвам се да е подредено, но по време на картичкоправене настъпва пълен творчески хаос.

Моторът, който виждате на заден план не е предвиден за картичка, а да му обърна внимание и да залепя някои елементи, които се отчупиха при един негов полет отвисоко!
Със следващите снимки ви представям рафтчетата отблизо, добавих надписи какво съдържат разните кутийки.
 Квилинг лентичките засега си стоят, защото първият ми опит за направата на квилинг елемент не беше много успешен, но не съм се отказала. Един ден ще опитам отново!
На следващите снимки ви показвам част от интериора, който виждам, обръщайки се на изток, включително и розата ми, на която така и не намерих място във всекидневната и засега ме радва там. Особено ми е приятно, когато цъфне, а сега е точно такъв момент - на цъфтеж. Ето и нагледен снимков материал.

Съвсем скоро очаквам да ме зарадва отново ето с такава красота!

Е, това е моето хоби-релакс местенце, когато направя преустройвото, което съм замислила ще пусна нови снимки!

Пожелавам ви един приятен и изпълнен с много творчески идеи ден!

P.S. Моля, не обръщайте внимание на стърчащите кабели, дупките по стените и разни други дразнещи елементи, но все пак стаята не е ремонтирана все още!

6 коментара:

 1. Много приятно местенце си имаш. :)Благодаря, че го сподели!

  ОтговорИзтриване
 2. Работният кът изглежда много удобен, а и всичко ти е под ръка. Благодаря за виртуалната разходка из твоето хоби-местенце!

  ОтговорИзтриване
 3. Чудесно местенце! Харесва ми, че всичко ви е подердено в кутийки, систематизирано! Обичам в работното място да има ред:) Успешно творене!

  ОтговорИзтриване
 4. Благодаря за разходката,много ми беше интересно да разгледам!

  ОтговорИзтриване
 5. Много практично и подредено местенце си имаш:) Хареса ми много! :)

  ОтговорИзтриване
 6. Благодаря, момичета! И аз много му се радвам, точно като малко дете бях, когато го подреждах. Другото предимство, което забравих да спомена е, че ако не успея да завърша картичка, то не ми се налага да прибирам всичко в голяяяямата кутия и на следващия ден да вадя всичко отново. Няма спор, че е голям кеф да си имаш такова местенце! Пожелавам го на всички!

  ОтговорИзтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...