неделя, 20 март 2011 г.

Копче и паус

Добро утро!
Днешната ми картичка, която публикувам е предназначена за две предизвикателства, в които ще се включа. Това на  Картичкофуриите и това на  Двете елши .Доста отдавна исках да употребя закупения, преди повече от два месеца, може би, паус, но както често се случва идеите не идват, когато ние пожелаем, а доста спонтанно и неочаквано, когато най-малко сме мислили, че ще се появят. Първоначално картичката беше приготвена за предизвикателството на Картичкофуриите. Точно преди седмица си купих копчето, където има една приказка - палто нямам, но копче си купих. След това дойде и идеята за "палтото", материалите чинно приготвени на работния плот ме чакаха търпеливо да имам време и да започна. И изненадата ми от предизвикателството на Двете елши беше доста приятна, тъй като сред тези въпросни материали беше приготвен вече и пауса. А решението да участвам и в него беше взето на мига.                 

7 коментара:

 1. Чудесна картичка! Красива, нежна и оригинална! Много ми харесва как си употребила копчето, в съчетание с розичките! Поздрави!

  ОтговорИзтриване
 2. Картичката е страхотна, много ми харесва. Желая ти успех и в двете предизвикателства.

  ОтговорИзтриване
 3. Поздравления! Картичката ти много ми харесва! Много е елегантна и стилна! Носи нежна романтика в себе си! Желая ти успех! :)

  ОтговорИзтриване
 4. Чудесно приложение на пауса. Много елегантна картичка се е получила!

  ОтговорИзтриване
 5. Много ми харесва, особено фонтанчето с птичките!

  ОтговорИзтриване
 6. Благодаря, момичета! В интерес на истината срещнах доста голямо затруднение при закрепването му. Вечерта преди окончателното закрепване направих три опита с лепилата, с които разполагам, но и при трите си личеше. В крайна сметка обаче се справих и с това. Радвам се, че картичката ви е харесала!

  ОтговорИзтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...