събота, 26 януари 2019 г.

Коледни звънчета

Здравейте!
Навън е толкова приятно беличко, че някак си се сетих за отминалите коледни празници и за това, че така и не ви показах нищо коледно. Тогава тръпнех в очакване да пристигнат при получателите си малкото коледни картички, които направих. Е, български пощи, за пореден път, успяха да ме разочароват - доставиха едва 2 от 5 изпратени. 
Сега, обаче, няма да се ядосвам, а да ви покажа две коледни експлоадиращи кутийки.
Първата е за учителката на дъщеря ми, която умело води децата из дебрите на познанието. За нея избрах класическа цветова комбинация - зелено, червено и щипка белоснежност, а за настроение под капака на кутийката скрих малки звънчета, които при отварянето ѝ весело звънят. 





Втората кутийка е за госпожата от занималнята - при нея заложих на синьо-бяла цветова комбинация, но вмъкнах и червено-зелени акценти. Разбира се, тук също прозвънват малки звънчета.





До нови срещи!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...