сряда, 1 август 2018 г.

Празнично

Здравейте!
Разбира се, че е време за ново предизвикателство в Card Mania и с удоволствие ви каня в него, защото този месец празнуваме шести рожден ден. Ама как само отлитат годините. А когато ги изпълвате с толкова много красиви проекти, става още по-неусетно.
Спирам да бърборя и ви казвам, че този месец темата ни е Anniversary/Годишнина.
А по повод празника ни, нашите спонсори са три. Вижте кои са те и какви награди са ви подготвили:

- A Day for Daisies - ваучер на стойност $12 за покупки от техния магазин;


- Marianne Design - един късметлия ще има щастието да получи техни продукти;



- Di's Digi Stamps - ваучер на стойност $10 за покупки от техния магазин.


Толкова за темата, спонсорите и техните награди. Сега е ред да ви представя картичката, която направих, за да провокирам вашето вдъхновение, въображение и да се впуснете в творене.



Честно казано, въпреки почивката, на която събрах много творческо вдъхновение, уж, тази картичка като че не искаше да се появи на бял свят. Нямах никаква представа какво, как, защо, да не говорим за композиция и цветове. Най-накрая, след като вече нямах никакво време, извадих един прекрасен лист на BoBunny, който притежавам от няколко години и се захванах. Разпределих размерите, кое накъде ще завъртя и започнах да наслагвам елементи - малко ефирна дантела, пеперуда и елементи от бирен картон, които магически придобиха желания цвят, благодарение на дистрес мастилата, надпис (и той е отпечатан с дистрес мастило), два брадса с великолепни перли и... воала, работата стана.
Надявам се да ви хареса и вдъхнови!



До нови срещи!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...