сряда, 1 февруари 2017 г.

Love... Laugh... Live...

Здравейте!
Бързо, бързо отмина първият месец от новата година и ето, че неусетно дойде време за ново предизвикателство в Card Mania. И тъй като навлизаме в месеца на любовта и виното, то темата е "Добавете малко червено и метален елемент".
Сигурна съм, че ще ни зарадвате с прекрасни проекти, а един от вас ще бъде щастливец да се сдобие с ето тази награда, любезно предоставена ни от нашият спонсор Marianne Design.


Моето вдъхновение за вас, е страничка от проект, който замислих преди сигурно две години, а началото му, като купуване на това-онова, декориране "на сухо", положих преди година и половина. И до там. В началото на тази година реших, че е крайно време да извадя кутията с подготвените материали, да открия снимката на нахвърляната идея и да се заема с реализацията му.
Заех се с корицата, но като всяка дълго отлежавала идея, така и тази, в процеса на работа, се оказа, че ще претърпи лееееки промени т.е. ще трябва да се набавят още някои и други материали. За това реших, че продължавам с първата страничка, която за сметка на корицата, стана с лекота и бързина. Цветовата гама бе избрана бързо, още по-бързо избрах надписите, а в момента, в който реших, че ще бъдат сложени в собственоръчно изрязана рамка, останалите детайли си дойдоха на мястото много бързо.

Пожелавам ви...




Още един близък детайл и...


... ви я показвам в цялата си прелест.


Не забравяйте да надникнете в блога на Card Mania, защото останалите момичета от дизайнерския ни екип са подготвили страхотни проекти.
Нека вдъхновението бъде с вас!

Моята щипка любов ще включа и в:

До нови срещи!

9 коментара:

  1. Като вихрушка ме завъртя и зашемети прекрасният ти проек. Няма как да не се вдъхновя поне за едно участие в предизвикателството! Ако имаш и други такива проекти отлежаващи някъде, препоръчвам да ги изкараш от забвение и да ни ги покажеш!
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря, Бежко! Подобни проекти имам много, но все още, повечето, са само в главата ми. Дори основата не им е положена. Но от започнатия, от който ви показах страничката, ще има още доста какво да се види. Даже вече работя върху втората и се надявам съвсем скоро да види бял свят и тя.

    ОтговорИзтриване
  3. This is fabulous, Miss Emerald. Great technical execution. Your project is cohesive and well integrated! Thanks for sharing with us at 613 Avenue Create! You have been chosen as one of our Top Rockers for January 2017. Stop by our blog to grab your badge!
    Hugz,
    Chana, Owner

    ОтговорИзтриване
  4. Страхотна страничка, Тони! Нямам търпение да видя и останалата част от проекта ти реализирана. :)

    ОтговорИзтриване
  5. Love your project. Lovely idea. Thank you for joining us at Crafty Cardmarkers this week. Hope to see you back here again soon Judy DT

    ОтговорИзтриване
  6. Lovely project.

    Thanks for joining us at Crafty Cardmakers!

    ОтговорИзтриване
  7. I love the composition of this project and the colour choice.
    I'm so glad you dropped this onto the front porch at 613 Avenue Create.
    Hugs Sheryl DT member xx

    ОтговорИзтриване
  8. Fabulous design. Love the vintagey colour palette and layout.

    Thank you so much for joining in with my Love, Love, Love challenge this time.

    Lin
    Crafty Cardmakers

    ОтговорИзтриване
  9. Thank you so much for sharing your project with us at the Crafty Cardmakers ;o) Love the colour combination and your graphic style!
    Happy crafting, Maike

    ОтговорИзтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...