събота, 6 декември 2014 г.

Предколедно броене

Здравейте!
Броите ли дните до Коледа? 
При нас тече вече усилено предколедно броене. За най-малките, разбира се, е най-интересно. И въпреки че се получи малко като в приказката "Обущарят ходи бос", в случая децата на обущаря, вече всичко е наред.
Ремонтните дейности по техните коледни адвент календари приключиха преди няколко дни, а днес що-годе успях да направя и някакви що-годе читави снимки, та е време да ви ги покажа.
И така... ден шести.


Поредното лакомство е изядено с удоволствие и щастлива усмивка. Предстоят да бъдат отворени следващите прозорчета на къщичката.
А най-накрая ще бъде отворено и последното, 24-тото, което ще осигури истинско сладко пиршество.За тази вечер толкова от мен с коледната адвент къщичка, която направих с голямо удоволствие за синът ми, въпреки че вече си е доста голям. 
Пожелавам ви приятна и спокойна нощ, а утре ще ви покажа и адвент къщичката за дъщеря ми!
Лека и мека!


2 коментара:

  1. СУПЕЕЕР е :) Браво :) За календарите с изненади, няма голям малък :) И аз съм фенка на изненадите ;) дори и да е шоколад :)

    ОтговорИзтриване
  2. Браво на теб, талантливке! Прекрасен и доста трудоемък проект си осъществила, но всяка минутка отделено време си струва, убедена съм!

    ОтговорИзтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...