неделя, 14 юли 2013 г.

В този светъл християнски храм...

Здравейте!
Днешната публикация е посветена на едно щастливо събитие, на което имах честта не само да бъда гост, а дори нещо повече. Имах честта още веднъж да бъда кръстница!
С толкова голямо желание и хъс се заех с изработването на албумче, което да запази най-хубавите моменти от това събитие, както и да събере пожеланията на всички гости, че накрая разочарованията от някои неуспехи по него направо ме разбиха. По едно време съвсем се бях отказала да ви го показвам. Но после си дадох сметка, че досега не съм спестявала неуспехите и съм ви показвала почти абсолютно всичко, което съм изработвала /изключение правят няколко неща, за които просто не ми е оставало абсолютно никакво време за снимки/. И така... накрая все пак реших, че албумчето, което е 2 в 1, защото накрая на него има нещо като книжка за пожелания, ще бъде показано. Но нека първо започнем от кутията, която събра в себе си дрешките, кърпата, кръстчето, албума и кутийката за косичката.


За нея съм изключително благодарна на една много отзивчива и бързодействаща картичкофея, а именно Краси от Шареното. С такава светкавична бързина я направи след като й дадох размерите, че направо ме смая. Да не говорим, че по нищо не отстъпва на нито една фабрична такава. Украсата е семпла, не ми се искаше нищо претрупано този път. 


От нейното съдържание ще ви покажа кутийката за косичка и албумчето. Започваме с кутийката, която е правена по ето това уроче.


И в отворен вид:


Сега идва ред и на албумчето, за което още не мога да се побера в кожата си от яд, но стореното - сторено.
В рамката ще бъде сложена снимка на малкия от самото кръщене.


За част от вътрешните странички на албумчето използвах идеята на Вили, но направих джоб-страници, в които пъхнах  по два картона, на които може да се сложат както снимки, така и да се скрият специални пожелания. Сега спирам да пиша, има достатъчно много снимки, които сами "разказват". Накрая ще ви кажа и каква за мен е поуката от това албумче.


Накрая ето и малката книжка за пожелания.
И поуката - никога, ама никога не използвайте прекалено тънки хартии за украсата. По-добре направете по-малко странички, но използвайте такава хартия, която няма да започне неистово да се гърчи и гъне при лепенето все едно някой я изтезава. Направих тази грешка и голяма част от нещата бяха променени в движение, включително и част от семплата украса, която се предвиждаше отпадна. Да не говорим на места колко грозно се виждат някои неща.
Горчив урок, но вече научен!
Не забравяйте утре да се отбиете отново, защото сме ви подготвили едно чудесно предизвикателство в Card Mania Challenges.
Сега ви пожелавам една слънчев, усмихнат и прекрасен неделен ден!

4 коментара:

 1. Тони-за мен албумчето, както и всичко останало е повече от прекрасно!Браво!Не съжалявай за нищо-нали човек се учи докато е жив!Всяко едно нещо, което не може да те погуби те прави още по-силна.Смело напред!Очаквам още божествени проекти.Гуш-гуш:)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря, Диди! Права си, че човек се учи винаги, просто ме е яд, че точно на това албумче се изложих така. А проекти ще има, един вече е почти готов за показване, но не мога да смогна за момента. Тези дни ще видите и него.

   Изтриване
 2. Много ми харесва, супер семпло и изчистено :) Само сладките снимки липсват :)) Не се ядосвай и така е красиво :)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря, Веси! И аз нямам търпение да видя снимките и по-скоро да видя албумчето запълнено с тях. Тогава може и повече да ми хареса.

   Изтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...