понеделник, 13 май 2013 г.

Baby card

Здравейте!
Отново е време да се забавляваме и да ви предизвикваме в The Crazy Challenge. Избрахме този път темата да е не само лесна, привлекателна, но и страшно сладурска. И така, този път ви предизвикваме с:

Бебешка картичка/Baby card

Наши спонсори за това предизвикателство са Pink Gem Designs,


които ще зарадват победителя с 4 индивидуални дигитални печата по негов избор.

Моето вдъхновение за вас е почти като едно цвете, върху което са накацали нежни пеперуди и има възможност да се отбележи датата на някое щастливо раждане, благодарение на чудесния печат Welcome Little One Calendar, предоставен любезно от нашия спонсор. Останалото е малко дизайнерска хартия, малко шев и малко по бебешки нежни перлички. Надявам се да ви хареса и вдъхнови и да видим вашите чудесни картички при нас!




Сега ви пожелавам успешна, усмихната и сладурска седмица!

6 коментара:

  1. Тони, прекрасна картичка си направила! Формата много й отива :) Това е любима моя тема и със сигурност ще се включа. Поздрави!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Ками! Ще те чакаме с нетърпение, още повече, че ти си имаш и още едно вдъхновение, което изпълва дните и нощите ти!

      Изтриване
  2. Много мила и нежна бебешка картичка! Прекрасно вдъхновение!

    ОтговорИзтриване
  3. This is just perfect,a beautiful keepsake for a new mum!. I really hope you call by my blog to see my Tuesday post, you might find a surprise just for you!;)

    ОтговорИзтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...