неделя, 7 април 2013 г.

Време е за награди!

Здравейте!
Сигурно се досещате, че днешната публикация е посветена на Вас! И по-специално на онези от вас, които по един или друг начин се присъединиха към отпразнуването на втората ми годинка в блог пространството.
Благодаря ви!
За милите и топли думи, за емоциите, за великолепните проекти, с които се включихте.
Тази година май ви бе по-трудно, но за мен бе истинско удоволствие и наслада да се радвам на хартиените ви проекти и вярвайте ми, не по-малко затруднена бях в избора си. Няма да ви мъча повече с приказки, а директно пристъпвам към наградите!



Наградата за Фото Вдъхновение №1 отива при:


Успя да ме грабне не само с прекрасното претворяване на цветовете, не само с оригиналния си проект, но и със скоростта, с която го направи!

Наградата за Фото Вдъхновение №2 отива при:


Виждайки нейната картичка, сякаш дръпнах завесата, надникнах през прозореца  и видях красотата на цветята, чух песента на птиците и зареях поглед някъде, зад оградата, за да се полюбувам на останалата красота!

След като прегледах коментарите под публикацията и махнах уточняващите, бройката е 49. И така, моята награда за една от вас, която е оставила коментар, отива при:


Под №27 е kami_bonbona.

Сега е момента да видим и при кого отиват списанията Creativity, любезно предоставени от магазин NaBorsata.com, които по този начин се включиха в моя празник и
искрено им благодаря за този жест!
Random определи първото списание да отиде при:
Под №18 е nuschinka.

Второто списание при:
Под № 32 е Ma_De.

Третото списание при:
Под №9 е Valchen.

Време е и за четвъртата награда, тази, която ще отиде при един от моите последователи, които са били такива към момента на започване на празника. Жребият определи това да бъде:

А под №145 е krE.

Дано сте издържали до тук, защото съвсем не съм приключила. Прекрасно знаех в какво се впускам, прекрасно знаех колко трудно ще ми бъде да избера само по един проект, наясно бях, че терзанията ще бъдат големи. Все пак веднъж вече минах по този нелек път. За това реших, че тази година ще има още подаръчета, малки, символични, но от сърце. Все още не съм решила точно какви ще бъдат, но ще гледам да зарадвам получателите им, а те са /подредени са по ред на участие във Фото Вдъхновенията/:

освен цветово, тя ми подари и едно невероятно приказно и вълшебно удоволствие.

заради това чудесно претворяване на вдъхновението в една не традиционна за наближаващия празник, кошничка.

заради нейния великолепен чайник, дори не предполагах колко добре могат да му стоят тези цветове.

която ме пренесе в друг момент от колажа - този на един спокоен следобед, заета с любимо занимание и наслаждаваща се на красотата, която ме заобикаля.

която ми даде повод да се прехвърля на края на този прекрасен ден, да усетя ароматите на предстоящ празник, изпълнен с не малко романтика и ухания.
Вили, благодаря ти, че тази красота е моя собственост вече и краси кътчето ми за майсторене!

чиято картичка създаде асоциация у мен, че съм свалила най-прекрасната рокля от този манекен и съм готова за празничното тържество.

Честито на всички вас! Надявам се, че за вас е било удоволствие да празнуваме заедно!
До нови срещи!

Моля, момичетата, които спечелиха да изпратят адресите си и телефонните си номера на email адреса ми.

18 коментара:

  1. Честито и на всички!шМи днес ти е ден , май,май ти ще пускаш тото :-)))

    ОтговорИзтриване
  2. Ооо, Тони. Полетях от щастие. Толкова съм трогната за това, че избра моето нещо. Благодаря ти от сърце. Сега съм обещала едно кино и ме чакат на вратата вече с потропване на крачета, но като се върна - ще пишааа мнооого. Няма отърване от мен, ей! Честито, момичета на всички. Хиляди усмивки и прегръдки :)ххх

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ха-ха, твоето "нещо" си е истинско произведение на изкуството! И с нетърпение ще те чакам да се върнеш и да пишееееш, пишеееш, няма да ме уплашиш, защото съм сигурна, че ще ми донесеш само приятни емоции и много усмивки!

      Изтриване
  3. Честито на всички преборили се за наградите с ужасно красивите и оригинални творения!:)

    ОтговорИзтриване
  4. И от мен честито, Истинска наслада за очите бяха творенията,които видях. Наистина нелека задача,Мис Емералд.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мдааа, Ели, така е! Учудвам се дори на себе си, че се реших втори път на подобно нещо. Първоначално мислех дори да се откажа да правя предизвикателство.

      Изтриване
  5. Еха, Тони пак си се раздала :)))Честито на победителите и огроооомно благодаря на теб, че така ме зарадва днес. Сутринта си помислих "дано днес имам късмет" и той ми отвърна с тази страхотна награда! Мисля че точно от това имах нужда в момента <3 Прегръщам те!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ехее, Ками, определено късмета е бил на твоя страна!Радвам се, че е уцелил и точния момент!

      Изтриване
  6. Тони, толкова съм щастлива днес! Мъжът ми ме гледа и се смее как се радвам като малко дете :) Много ме зарадва!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Още едно лице, което е било озарено от усмивка! Сигурна съм, че за околните е малко странно, но те нямат представа какви емоции са това!

      Изтриване
  7. Ехаа и моетро чайниче се е доредило до награда:))) Благодаря ти сърдечно,много ме зарадва:) На мен дали, заради цветовете или просто защото си го бях нарочила,че ще е вдъхновен за теб,но той си ми е любимимия чайник из между другите:))) Много съм щастлива и вече с широка усмивка с най-много зъбки:))),че е така оценен:)))Огромна прегръдка от мен и Голямо БЛАГОДАРЯ!!!:)))ххх

    ОтговорИзтриване
  8. Честито , момичета!
    Тони, благодаря ти, че отново ни направи част от твоя празник!
    С голямо желание се включих и с огромно удоволствие се наслаждавах на красотийките създадени от всички участнички.

    ОтговорИзтриване
  9. Честито, момичета! Прекрасни неща сте сътворили :)!

    ОтговорИзтриване
  10. Честито, момичета. Страхорни проекти!

    ОтговорИзтриване
  11. :) Иха, аз съм сред спечелилите! Благодаря ти, Тони! С удоволствие творих по тази прелестна цветова комбинация. Честито и на другите спечелили момичета! :)

    ОтговорИзтриване
  12. Тони, благодаря ти, за мен беше удоволствие! Честито и на другите феи !:)

    ОтговорИзтриване
  13. Е, Тони чак сега имам една минутка, да ти благодаря, че оцени моята фея! С удолволствие ще чакам каквото и да измислиш,защото знам че ще е красиво и изработено с усмивка!
    Дано вече сте здравички!
    Прегръдки! Кали

    ОтговорИзтриване
  14. Благодаря ти, Тони! За мен беше удоволствие и радост да участвам в твоя празник :) Честито на всички!

    ОтговорИзтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...