събота, 17 март 2012 г.

За мама!

Здравейте!
Започвайки да правя нещо за мама, винаги се насочвам към лилаво. Дали тъмно или светло, но е все лилаво. По принцип й отива и го обича като цвят, но следващия път ще я изненадам с други цветове. За разнообразие!
Показвам ви кутийката, която приюти не само сърчицето, което ви показах миналата седмица, но и картичка и частица от моята обич!
Моля ви, не бъдете много критични! Имат си кусури и картичката, и кутийката, но многото захванати проекти, за които почти не остава време за работа по тях, късното идване на идея за допълнение към сърчицето и това, че точно в този момент се разболях, си казаха думата.
Но въпреки всичко се постарах да вложа много, много обич и признателност!
Много ми се искаше още миналата седмица да ви ги покажа, но  вирусището въобще не мислеше като мене и успя все пак да ме посъбори. За малко обаче. Лошото е, че и малката прихвана. И за да не са само две, трябваше да станат три - от четвъртък и баткото е болен, за щастие, не колкото мен. Почти една седмица бях и без лаптоп, защото изгоря захранващия му блок и беше на ремонт. А ползването на другия компютър на моменти е почти невъзможно! Малката госпожица е твърдо убедена, че има да пише нещо много важно и на мен не ми разрешава! Ще се опитам да наваксвам като поне разгледам какви красоти и прекрасности сте творили!
Сега обаче искам и да ви се похваля с нещо, което успях да си взема точно за 8-ми март!
Невероятна красота и съвършенство!


Такова мини дръвче исках да си направя толкова отдавна и все не оставаше време за него! Сега обаче си имам едно мноооого, много красиво!
Благодаря, Лидка!

Имам си и още една изненадка! Тя ми е от Ани!Ани, благодаря ти!
Всичко е много, много красиво, изящно и за мен е голямо удоволствие, че имам нещо изработено от теб!
Сега ви оставям с пожелания за здраве и ви изпращам много слънчеви усмивки!

P.S. Момичета, веднага поправям пропуска си! Модела на кутийката си харесах от ето тук, моделче №5. Извинявам се още веднъж! 

9 коментара:

 1. Ехеее колко много красота. Много ми харесва всичко, особенно ме впечатли капачето на кутийката как сис е сетила така да го направиш?! А подаръчетата ти са просто невероятни. много да им се радваш:-)

  ОтговорИзтриване
 2. Както винаги всичко е страхотно :) Няма кусури :) Кутийката е страхотна и в това бледо лилаво е станала още по :)
  А подаръците са си супер :) нали са подаръци трябва да им се радваме и да си ги гледаме :)
  Поздрави!

  ОтговорИзтриване
 3. Прекрасни подаръчета си сътворила за твоята майка. Прекрасни, нежни, за сърчицето и публикацията още предния път споделих колко ме е разчуствало. И повече никакви болести....

  ОтговорИзтриване
 4. Чудесна кутийка си направила, Тони, в тези топли и нежни цветове! Картичката също ми харесва :) Не виждам да имат някакви дефекти. Желая ви бързо възстановяване след боледуването и хубава вечер!

  ОтговорИзтриване
 5. Колко стилно...Кусурите май само ти си ги виждаш, което е ок:) Много нежна и пълна с чувство е тази кутийка! Оздравявай бързо, че времето е прекрасно:)

  ОтговорИзтриване
 6. Oh! wow, what amazing creations hun. I love them all.

  Donna x

  ОтговорИзтриване
 7. Тони, всичко което си направила за празника е прекрасно!
  И в тези нежни цветове..От кутийката и картичката ти просто блика любов.
  А сърчицето...то е истинска прелест.
  Да се оправяте бързо,че времето почна да се оправя и ви очакват чудесни разходки и игри навън..(освен това ни липсваш в блог пространството)
  Гуш..

  ОтговорИзтриване
 8. И картичката, и кутийката са много хубави! Може и да имат някои дребни недостатъци, но са изработени за близък човек с много обич и нежност, а това е достатъчно!!!

  ОтговорИзтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...