събота, 29 септември 2012 г.

Семпла и изчистена

Отново съм тук!
За да ви покажа втората картичка, която успях да завърша и която бе предназначена за второто предизвикателство на Бо - Семпла и изчистена картичка. Но... сега като надникнах при нея се оказа, че съм закъсняла. Няма нищо, явно на тази картичка не й е било писано да участва където и да било, защото всъщност нейната история е по-дълга, дооооста по-дълга.
Много харесвам картички в такъв стил, възхищавам се на всяка една от вас, която умее да ги прави, но определено мен много ме затрудняват. Все искам да добавям по още нещо.
Вижте и вие какво спретнах!



За днес спирам да ви досаждам. Утре, ако успея да обработя снимките, ще ви покажа картичка на сватбена тематика.

9 коментара:

  1. Стилна и елегантна! Много ми харесва :) Поздравления!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мария, тази оценка от теб е много ценна за мен, особено в конкретния случай, защото на мен трудно ми се отдава да направя картичка в такъв стил, а ти си им истинска майсторка и всеки път успяваш да ме изненадаш приятно и силно с тях!

      Изтриване
  2. Отговори
    1. Благодаря, Краси! Все ми се искаше да добавя още нещо, но се сдържах и този опит за изчистена и семпла картичка май ми се получи този път.

      Изтриване
  3. Определено и в този стил си в стихията си. Много е нежна.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Мария! Измъчи ме доста, все посягах да я допълня с нещо и едвам се удържах.

      Изтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...