понеделник, 27 август 2012 г.

Card Mania Challenges DT Project

Здравейте! 
Толкова неусетно изминаха тези близо две седмици и ето, че е време за второто предизвикателство на Card Mania Challenges!

Този път ще ви върнем на морския бряг, а ако все още сте там, се огледайте за подходящи материали, защото темата е - "На плажа/В морето"/"On the beach/In the sea"!
С нетърпение ще очакваме вашите прекрасни картички/проекти, а два от тях ще имат късмета да бъдат наградени от нашите спонсори!

Единия ще си спечели от спонсора ни  Meljen's Design 4 дигитални печата по избор! Разбира се, втората награда е от редовния ни спонсор NaBorsata.com, които любезно предоставят ваучер за пазаруване от тях на стойност 20 лв..

А аз този път ще се опитам да ви вдъхновя не с картичка, а с касичка! Как е свързана с морския бряг, освен с картинката ли? Мдаа, с това, че плажът освен топъл пясък, разхлаждащ бриз, идващ от морето, мидички, които събират деца и възрастни, предлага и много забавления, за които все не достигат финансови средства. Особено, когато вече си с две деца! Така че ние ще започнем да се подготвяме от по-рано! Вижте за какво говоря!

Поглед и от всички останали страни.
Развихрете фантазията си, отдайте се на спомени или мечти за морския бряг и се включете с тяхната реализация при нас!
Не забравяйте, че може да го направите само с 3 картички/проекти!
Сега е време да ви оставя и ви пожелавам много усмивки и още прекрасни топли летни дни!

12 коментара:

 1. This is stunning. I love the design and the colours are wonderful

  Sue

  ОтговорИзтриване
 2. Много е симпатична! А идеята ти да направиш касичка, конкретно за една цел е страхота :) Поздравления!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря! Идеята бе породена от конкретна ситуация, разбира се.

   Изтриване
 3. Чудесна идея и както винаги перфектно изпълнение, Тони!

  ОтговорИзтриване
 4. Тони, Тони...Колоритна, цветна и различна...Така ми харесваш!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря, kenli! Лятото винаги ми е носило усещането за многоцветност и се радвам, че съм успяла да го предам!

   Изтриване
 5. Тониии ... страхотна идея и чудесно изпълнение ;-) Права си, щом вече сме повече от двама - няма начин, трябва си касичка, особено за забавленията, които се устройват за децата сега на морето.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря и на теб, Мария! Особено осезаемо беше тази година, някак си като че ли отидохме лееееко неподготвени и ми се иска догодина, живот и здраве, да не е така.

   Изтриване
 6. Тони, много оригинален резултат! Ще взема да последвам идеята ти и от сега ще спретна по касичка за всички... всеки колкото си е събрал ;)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря, Вили! И твоята идея си я бива, тази година ще съм на този вариант, да видим какво ще излезе. А и малката човечка все още не знае значението на касичката, по-скоро би ги пускала и вадила до безкрайност.

   Изтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...