четвъртък, 9 август 2012 г.

Експеримент

Здравейте!
Днес ще ви покажа резултата от експеримента ми от онази вечер, когато силно мотивирана и надъхана осигурих едно кенче и опитах да изрежа от него елементи с Биг шота.
Повод ми даде ето това клипче, което Krechi сподели с нас във фейсбук.
Още преди време, когато гледах едно друго клипче, в което правеха релеф върху такъв материал, се замислих дали не може и да се изреже някакъв елемент, но нито потърсих, нито пък аз се престраших. Добре, стига дъра-бъра, показвам ви снимките.
Първо започваме с нужните материали:


На следващата снимка се вижда само с едно минаване през Биг шот кое успя да се изреже и кое не съвсем.


Ето с какво е изрязано цветето, след което го минах с тази малка папка за релеф на точки.


А сега е ред на пеперудата, която просто стана като пъзел след минаването с тази папка за релеф. Не е фатално, намислила съм й в какъв проект да я използвам вече, но щеше да е хубаво да останеше и цяла.


Идва ред и на ключа, който за да бъде изрязан до такава степен, прекарах сандвича през Биг шота поне 6-7 пъти. Нямах търпение за повече, може би щеше и по-добре да е. За сравнение съм сложила до него и един изрязан от картон.


Ако имах повече време щях да изшкуря страната, която е с надписите, но това следващия път.
Надявам се тази пуликация да ви хареса и ви оставям с пожелания за много усмивки и приятни летни емоции!

14 коментара:

  1. Много си изобретателна....

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Isi, благодаря, но в случая изобретателността не е моя. Аз само се престраших да опитам и да споделя какво и как се получи при мен.

      Изтриване
  2. Страхотна идея, Ади! Благодаря ти, че я сподели с нас!

    ОтговорИзтриване
  3. Брей, че интересно! Благодаря, че сподели! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ellie, радвам се, че ти е било интересно и като знам колко креативна си, почти съм убедена, че скоро ще ни покажеш и ти нещо с такива елементи.

      Изтриване
  4. Опита си го бива, Тони :)В интерес на истината тази деконструирана пеперуда много ме накефи, чакам с нетърпение проекта, който си й измислила :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Мила! Първоначално много яд ме хвана като стана така, но после започнаха да щъкат разни идейки и поне си мисля, че една от тях се оформи по-ясно от другите. По всяка вероятност още другата седмица се захващам с реализацията й.

      Изтриване
  5. Тъкмо вечра правих опити с този материал,но ръчни,ще се осмеля все пак да покажа нещо...скоро...Хубав ден на теб!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Бисе, шапка ти свалям! Не бих се наела на ръка да режа. Изключително интересно ще ми бъде да видя какво ще ни покажеш. Не се и съмнявам, че отново ще успееш да ни изненадаш повече от приятно!

      Изтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...