вторник, 26 юни 2012 г.

Ще ядем, ще ядем вкусна торта със крем...

Здравейте!
Помните ли тази песничка?


Е, мама не успя да направи тортата, но за сметка на това се постара с поканите, украсата и масата!
Първо започваме с поканите, разбира се! 


С първата специално поздравявам Мила за рождения ден на нейния блог и й пожелавам със също толкова трепетни думи да ни покани и на втория му рожден ден, и на много, много следващи! 





Двойчицата, която страшно много ми хареса как застана на хвърчилото, бе добавена благодарение на добрината и отзивчивостта на Красиана, за което съм й страшно благодарна и задължена!
И така... Идва ред на посрещането на гостите, които трябва да поздравим с


Следва да създадем и празнична атмосфера, която, както ще забележите, отново е решена в жълто-зелено-оранжевата гама!


Тази украса ме изтормози доста, но като за първи път, бива! Да не говорим какво пукане на балоните беше и на моите нерви, разбира се!


Естествено трябва и да ги почерпим! Тук малко плановете се объркаха и някои от нещата бяха сложени впоследствие, но така е, когато имам само две ръце и два крака! Но... общо взето нещата изглеждаха по този начин.


Сега е време да ви представя и самата рожденичката! 


Малката госпожица, която предишния ден реши, че след следобедния сън и при цялото ми напрежение при подготовката, може да се събуди с 39,2 градуса температура! Без никакви други признаци! Което е хубаво от друга страна, защото на рождения си ден вече нямаше и помен от температура и тя бе най-слънчевото, най-лъчезарното и най-хубавото "гардже"!
Време е да подсладим публикацията! Как с какво? С тортата, разбира се!


Изключително вкусна! И напълно отговаряща на изискванията за цветове, за което съм изключително благодарна на "Торти Вега"! И с нея бяха големи притеснения и перипетии!
Дойде време и малката госпожица да духне свещичката! Въпреки тренировките се наложи мама да помогне малко!


Е, това беше!
Оставям ви с пожелания за здраве, много усмивки и прекрасни летни дни!
Аз си отивам в "сатурновата дупка"!

P.S. Моля, не обръщайте много внимание на ужасните ми снимки! По принцип не съм добър фотограф, но този път много се изложих!

47 коментара:

  1. Честит Празник на малката хубавица и на теб,разбира се! Нека детството и да бъде изпълнено с много игри ,усмивки и обич! Да ви радва много!
    Трябва да ти призная, че доста си се постарала и то много сполучливо!Разглеждайки снимките реших,че съм попаднала в някое лъскаво списание!И поканите и украсата и тази великолепна торта...всичко е прекрасно!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, isi! Твоите думи са леко успокоение от всичките ми притеснения!

      Изтриване
  2. Браво ,Тони! Както винаги, си изпипала нещата до най-малката подробност! Да ти е жива и здрава малката красавица, много да ви радва, да изпълва дните ви с щастие и гордост!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Дени! Гледайки снимките, ми идва на акъл, че можеше да има някои подобрения, но... следващия път!

      Изтриване
  3. Честит Рожден ден на твоята дъщеричка!
    Нека да е много здрава и много щастлива!
    Според мен приготовленията ти са чудесни и много хубави, справила си се повече от добре.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Иренка! След още и някой друг рожден ден, се надявам да задобрея!

      Изтриване
  4. Честити две годинки на малкото слънчице Маги!!!!
    Много да Ви радва, да е палава и здрава!
    И разбира се - БРАВО НА МАМА!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. БЛАГОДАРЯ, Вили! Това с палавостта засега го изпълнява чинно и послушно, хи-хи!

      Изтриване
  5. Тони, чудесни покани, страхотна украса, прекрасна торта - всичко много, много ми харесва, но не мога да се сдръжа да не ти кажа, че най-много ми харесва малката сладка рожденичка! Още веднъж - да ти е жива и здрава!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Вале! То и на мен рожденичката най-много ми харесва, а като прибавим и батко й, щастието ми е пълно!

      Изтриване
  6. Тони,всичко е страхотно! От поканите до тортата! Идеята ти с табелката за ''добре дошли'' на вратата много ми хареса!Честит празник на малката принцеса! Да е жива и здрава и много да те радва!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Дани! Идеята се роди с табелката се роди съвсем случайно и спонтанно! И тъй като надписа го принтих на моя принтер, чиито мастила са на пълно доизживяване, се получи и интересен отпечатък от зелено, какъвто трябваше да бъде само надписа, примесен с жълто. Ефекта много, много ми хареса и му се зарадвах като малко дете. Да бях искала така да го направя, нямаше да мога!

      Изтриване
  7. Много стилна и цветово издържана украса и трапеза! Поздравления! Още веднъж многооо здраве и усмивки за твоето слънчице :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Мария! По принцип цветово всичко тръгна от роклята!

      Изтриване
  8. Толкова трогателно и умиляващо сладко и емоционално е било всичко...Личи си от снимките! Нищо, че ти не си ги харесваш. Усеща се атмосферата! Вярно, че доста си се поизнервила, но това са сладки грижи, нали? Сега ти е по- леко на душичката, защото малката Маги е била най- прекрасната рожденничка на света! Още веднъж да е жива и здрава и още много " сладки " грижи покрай нея!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, kenli! Снимките може да не са идеални и да не си ги харесвам, но щом съм успяла да предам атмосферата, значи не са и чак толкова лоши! И си абсолютно права, че това са сладки грижи, които един ден ще си спомням с усмивка!

      Изтриване
  9. Ах, прекрасен празник е било... купон и веселие в подобаваща обстановка! Да ти е жива и здрава рожденичката и да расте с усмивка на личицето :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Violet! Абсолютно си беше весело! Най-големия купон настъпи, когато успях да събера всички пръснати по пода балони, след като и последните гости си тръгнаха, почти да я затрупам с тях, а тя бе супер щастлива и стана такава хубава игра! А тя направо грееше от щастие и удоволствие!

      Изтриване
  10. Тони, нямало е как да бъде по-прекрасен празник с такава рожденичка и с такава талантлива мама! Всичко, което си направила е чудесно, с мисъл, внимание и много любов - поздравления! Поздрав и за малкото-голямо момиче, две годинки е сериозна работа ;) Да ви е жива и здрава, умна, талантлива и да има поне толкова голямо сърце, колкото голямо е и на мама!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, arcadia! Вярно е, че вложих много желание, много любов и не малко умуване върху всичко, но все пак има разни дребни пропуски, които се надявам да изгладя за следващия път! Важното е, че си прекарахме добре и тя бе щастлива!

      Изтриване
  11. Да е много здрава и щастлива малката рожденничка :-) Отнново да й пожелая много усмихнато и весело детство, а всички около нея да я слушат :-) Тони, справила си се перфектно с украсата и организацията. Било е един красив и много весел празник. Желая ви да сте винаги усмихнати и много щастливи - цялото ви семейство :-)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Мими! Постарах се! Следващия път - повече мисъл ще трябва да има!

      Изтриване
  12. Честит рожден ден на малката принцеса! Да ви е жива и здрава и много да ви радва!

    ОтговорИзтриване
  13. И тук да честитя на прекрасната малка фея! Да е много, много здрава, мама и тате ще се погрижат за всичко останало. И да знаеш, че всичко е супер, включително и снимките :-)

    ОтговорИзтриване
  14. Да ти е живо и здраво малкото гардже!
    Всичко за празненството е добре изпипано и в страхотни цвете :-*

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Нинка! И аз много си харесвам избора на цветове! Колко съм скромна само, а?

      Изтриване
  15. Браво, Тони! Всичко изглежда прекрасно замислено и подредено! Да ви е жива и здрава порасналата сладка госпожица! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Маги! Щом остава такова хубаво впечатление, значи съм се посправила, че доста притеснения и умувания бяха.

      Изтриване
  16. Тони, с малко закъснение, но да ти е жива и здрава сладката рожденничка. Страхотно си се справила с поканите, украсата и избора на торта. Поздравления!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Еси! За хубави пожелания никога не е късно!

      Изтриване
  17. ИХ как се радвам, да видя всичко сглобено!
    Жестоко! СУПЕР МАМААААА! Много е прекрасно всичко! Да ти е здраво и все така прекрасно малкото слънчице!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Иииих, благодаря! По-друго си е като е сглобено, нали? Поне създава впечатление!

      Изтриване
  18. Тони, да ви е жива и здрава малката принцеса,много да ви радва,да расте щастлива и безгрижна.Цяло приключение е била подготовката за тържеството,но определено си е заслужавало,резултата е перфектен,страхотни покани,украса ,подредба,торта .....просто всичко е чудесно.Поздрави. Мира

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Мира! Истински забавно и изпълнено с много вълнения и малко нерви, приключение си беше!

      Изтриване
  19. Честита ти рожденничка, Тони! Да ти е жива и здрава, да расте щастлива и безгрижна, заобиколена от усмивки и шарени игри! Ти си се справила страхотно с подготовката на целия празник, поканите, табелката, балоните (колкото и нерви да са ти стрували), трапезата - всичко е перфектно издържано в твой стил! И се чудя как с твоите две рце си успяла да спретнеш такава трапеза :) Браво! Тортата е идеален завършек на всичко това, изборът ти за цветве е чудесен! Още веднъж поздравления!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, благодаря! И аз това се чудех с двете ръце, но може би плюс този път беше това, че започнах и малко по-рано самата подготовка, като и идеите идваха много бързо.

      Изтриване
  20. Честита рожденничка! Да е здрава, усмихната и малко палава! Подготовката за празника си е струвала усилията! Поканите, балоните, трапезата... изглеждат страхотно, сигурна съм, че са създали невероятно настроение и запомнящ се празник! А тортата и рожденничката са разкошни!
    Сатурновата дупка - и на нея ще й дойде края! ;):)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Бо! Аааа, ще й дойде края на тази дупка, не остана много! Само дето към нея е прибавен и един кокси-вирус, хванал малката!

      Изтриване
  21. Тони, да е жива и здрава малката чаровница и много да ви радва!!!
    Всичките ти приготовления са строхотни!
    Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  22. Тони, чудно парти е било! Да ти е много здрава и щастлива малката госпожица, дано е също така креативна като теб и само поводи за гордост да ти носи! Прегръщам ви и двете :)

    ОтговорИзтриване
  23. Честит Празник на малкото съкровище :)! Да ви е жива и здрава и много, да ви радва !
    Мама е свършила страхотна работа - всичко изглежда толкова добре, много измислено и свежо!
    Поканите, украсата, цялостната аранжировка, разкошната торта...прелест! Поздравления, Тони !
    Поканите наистина много ме впечетлиха - семпли и едновременно със страхотно послание с това хвърчило - свобода и чистота - страшно нежни :)
    Много се радвам, че се включи в моето предизвикателство !

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Мила! Поканите точно такива чувства исках да предизвикат и се радвам, че съм успяла.

      Изтриване
  24. Тони,честит празник на малката принцеса и на цялото семейство и от мен ( с голямо закъснение)
    Наистина си се потрудила много, но всичко си е на мястото и изглежда прекрасно организирано и много стилно. Със сигурност Маги е била много щастлива, а всичките ти притеснения- напразни!
    Да ви е жива и здрава и все така лъчезарна!

    ОтговорИзтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...