неделя, 17 юни 2012 г.

Манила

Здравейте!
Не мога да смогна не само с коментари, но и с публикации. Нещо са ме завъртяли едни такива страсти и емоции, но... това е друга тема.
Минавам набързо, за да ви покажа първия си опит с дистрес мастила, използвани върху манила таг. Като използваща за първи път това чудо, подходих доста плахо, семпло, изчистено откъм детайли и джъвчки, просто исках да усетя как се работи върху тази материя. Е, уникално е! Поради тази причина веднага щом завърших този, извадих от пликчето още един таг и вече по-смело се впуснах в една много зареждаща емоционално, дистресотерапия! Него обаче, ще ви покажа малко по-късно, защото все още дообработвам някои детайли. Тук така се развихрих, че имах чувството, че просто не мога да спра. Дори се изкушавам да извадя още едно тагче, но за съжаление първо ще довърша започнатия, а след това други отговорни задачки ме зоват и няма как!
Вие обаче, вижте първия  ми опит, а малко по-късно ще ви покажа и втория!Синът ми много го хареса, въпреки семплия му вид, така че с удоволствие му го подарих! Още повече, че отдавна съм му обещала да му направя книгоразделител и все не стигах до този момент. На първо време ще използва това тагче,  а малко по-нататък ще го изненадам с един замислен много, много отдавна специално за него!
До по-късно!

P.S. По желание и молба на новия си собственик, този таг претърпя леееки промени, които и на двама ни много, много ни харесаха! Може би, защото той даде идеята, доразвихме я двамата заедно и... вижте какво се получи!22 коментара:

 1. Отговори
  1. Благодаря, Марияна! И при теб нещата се получават страхотно!

   Изтриване
 2. Великолепен е! Много ми харесва. Поздравления :)

  ОтговорИзтриване
 3. Продължавай смело с експериментите!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Нинка, продължих! С още един, който сън не ми даде онази вечер, но снощи вече завърших напълно, за съжаление, вече беше тъмно. Чакам да се събуди малката, снимам и показвам!

   Изтриване
 4. Чудесно тагче, Тони! Започвам и аз да се замислям да си взема манила картона. :)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Маги, благодаря! Няма да съжаляваш, ако си вземеш, защото наистина е по-различен от обикновения картон и те кара да опиташ нова и нова техника, да направиш нов и нов експеримент!

   Изтриване
 5. Тони,прекрасен е!Цветовете са,като живи!Продължавай да експериментираш и да ни радваш очите :)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря, Иве! Засега ще спра с експериментите, че ни чака важно събитие в края на седмицата и надали ще имам време, но след това, при първа възможност ще осъществя още няколко!

   Изтриване
 6. Жесток! Останаха ми очите в него. Това тагче е от онези неща, дето не мога да си представя, че са правени стъпка по стъпка, а си мисля че просто са се пръкнали, ей така, завършени и хармонични.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря! Въпреки плахия ми опит, след това с малко помощ, се получи нещо хубаво и вече по-завършено!

   Изтриване
 7. Страхотен таг, Мис Емералд! Книгоразделител, който те кара освен страниците на книгата, да поглеждаш често, често и към него ...

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря, Вили! Поне пред детето малко се отсрамих с него!

   Изтриване
 8. Чудесен таг,особено след промяната е станал уникален!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря, Ади! Заслуга за нея и получателят й!

   Изтриване
 9. Тони,...върховен е!
  Представям си какво уникално изживяване е да работиш с такава хартия..(И като знам любовта ти към дистрас мастилата, изобщо не съм изненадана от перфектния резултат..)
  Супер е!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря, Щурчо! Наистина е по-различно, по-приятно, по-завладяващо!

   Изтриване
 10. Много е хубав. Особено след преработката!
  Аз нищо не разбирам от тези техники, но това не пречи да се дивя на майсторките :))

  ОтговорИзтриване
 11. Ееее, ама много е готин! Продължавай смело да дистресваш още и още...

  ОтговорИзтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...