сряда, 23 май 2012 г.

Цветя и Мецанки

Здравейте!
Много ми се искаше да ви покажа картичката и една сладуранка още вчера, но се оказа, че земетресението ми е повлияло доста повече, отколкото предполагах посред нощите и не стигнах до публикация през деня.
Днес обаче, ви ги показвам.
Още щом видях модела на тази картичка ето тук, веднага запретнах ръкави и се заех с направата й. Впоследствие открих и още едно клипче, което може да видите тук. Отне ми повечко време самата й украса, но в крайна сметка съм готова и доволна от резултата. Вдъхновение за всичките тези листенца и цветченца ми е ето тази дама, която прави наистина невероятни картички!
А сега е време да ви представя моята Мецанка!



Забелязахте ли едно сладко любопитно носле, подаващо се на последните снимки? Е, това е другата Мецанка, която ви представям днес и която няма търпение да я видите, въпреки че някои от вас вече са се запознавали с нея. 


Познахте ли я? Да, точно така! Това е Мецанка, която е изработена от Гери и с която тя ме зарадва толкова много като ми я подари! С този си жест ме направи изключително щастлива и поласкана!
Гери, благодаря ти!
Към нея имам още някои изненадки, но тях не съм снимала. Ще ви ги покажа, когато се престраша да ги оцветя! И то, ако въобще се справя!
Сега ми се иска да споделя с вас и едно мое решение, което се появи къде спонтанно, къде продиктувано от една точно определена публикация на Тони. А именно ето тази. По принцип ръкавицата за собствено предизвикателство тя подхвърли още с началото на нейното самопредизвикателство, някои от вас я приеха, други, като мен, се ослушаха и само следяха развитието на нещата. Не мислех, че ще се самопредизвикам за каквото и да било по отношение на картичкоправенето. Но дали няма пръст в това нещо и земетръса, не знам, но ето, че се реших!
Сигурна съм, че повечето от вас имат купища запазени линкове с неща, които са им харесали и за които са си казали "Това ще го направя някой ден!". Аз поне имам. И точно в това отношение реших да се самопредизвикам - като започна по малко да правя по нещо от всичко отметнато и запазено за "по натам". Което кога ще бъде? Ако не се реша сега, сигурно повечето ще си останат така. За това, с тази картичка, слагам началото на моето самопредизвикателство - "Да направя... сега!". Няма да има определен ред, няма да има определени дни, в които да публикувам сътвореното от мен. Но за сметка на това, задължително ще ви казвам, че Това е част от моето самопредизвикателство и разбира се,  ще ви показвам източника на моето вдъхновение. За някои от нещата няма да мога, защото ще бъдат продиктувани от много подобни видяни из нета, но като цяло ще се опитвам да посочвам извора, който ме е вдъхновил. Надявам се да ви е интересно и да откриете и вие нещо, което да направите с удоволствие.
Оставям ви, че стана много дълго и ви пожелавам една приятна, спокойна нощ и довечера, когато си легнете, нека се понесете на крилете на щастливите и приятни сънища и нека нищо да не ги смущава!

Да не забравя! Моята Мецанка отива да се представи и при:
- The Crazy Challenge 120 - 3D
- Двете елши и Майското им предизвикателство - Цветя, в категорията "Хартиени изкуства", разбира се
- и задължително се включва в Забавлятелство Седмо на Мър-Мяу - "Книга за джунглата", то с тези клони къде да иде, милата!

41 коментара:

  1. Две прелестни мецанки! За втората много ти завиждам! :)
    Успех със самопредизвикателството. Накрая ще взема и аз да опитам! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Бо! Чудех се къде си се загубила, мислех, че уроците сериозно са те налегнали и нямаш време, но разгадах каква била работата!

      Изтриване
  2. Паднало е рязане на клончета, но пък си е заслужавало и още как! И е толкова сладка с това голямо цвете Мецанка

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Поли, те клончетата с пънча лесно, ама после монтирането беше голяма, но приятна играчка!

      Изтриване
  3. Чудесни са! Толкова свежи цветове и интересни форми. Супер!

    ОтговорИзтриване
  4. Ех, Тони, няма по - радостна от мен в момента. Толкова е хубаво, че си решила да се самопредизвикаш, по толкова интересен начин. С огромен интерес и вдъхновение ще следя всички красоти :-) Лека и спокойна и от мен, а мецана е супер.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря! Много спонтанно се реших на самопредизвикателство, определено си мислех, че няма да го направя, но...

      Изтриване
  5. Много красива картичка, в тези прекрасни пастелни цветове и толкова нежни цветчета! И симпатични мецанки :)Успех в предизвикателството!

    ОтговорИзтриване
  6. WOW! this is so gorgeous, love the fab design and very pretty details. Your blog looks beautiful too hun.

    Donna x

    ОтговорИзтриване
  7. Иииии още едно предизвикателство, което ще следя с интерес :) Красива картичка и честита мецанка, Тони. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря! Надявам се да оправдая очакванията!

      Изтриване
  8. Тони,много нежна и сладка картичка :)
    С голям интерес ще следя самопредизвикателството :)

    ОтговорИзтриване
  9. Страхотни мецанки! И чудесно предизвикателство. И аз имам такива линкове, но ще се поослушам и ще погледам:)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ели, и аз така се ослушвах, но явно ми е станало нещо след земетръса и се реших! Да видим какво ще стане!

      Изтриване
  10. Много сладка мецанка.Ще следя с интерес твоето самопредизвикателство. :)

    ОтговорИзтриване
  11. Тони, мецанка е супер..Идеята ти да се самопредизвикаш по този начин също е много добра. С интерес ще следя публикациите ти от самопредизвикателството (както и всички останали).А за мецанката на Гери искрено ти завиждам..- прекрасна е!
    Честит празник!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря! То беше крайно време на всички тези отметки да им обърна малко повече внимание! Дано имам и достатъчно време, но малко по малко ще ги отмятам като "Пробвани"!

      Изтриване
  12. Сигурна съм, че ще те следя изкъсо! Винаги има с какво да ме изненадаш. Както стана с днешната ти публикация. Мълчиш, мълчиш ..и хоп....мецанки - нагушванки... Красиви са и двете! Поздрави и честит празник!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ех, как само ме усмихна твоят коментар! Нямам нищо против да следиш изкъсо и се надявам да има още с какво да те изненадам! Честит празник и на теб!

      Изтриване
  13. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  14. Много, ама МНОГО сладка картичка! А решението за предизвикателството от една страна ме респектира, защото предполагам, че начинанието е свързано с мобилизация на сили и сложна организация на фамилните ангажименти, а от друга страна се зарадвах, защото ще имам възможност да видя наистина хубави неща. Успех!
    Поздрави и честит 24 май!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря! Много харесвам такива сладки картички, но малко трудно се получават при мен. Все искам нещо да състарявам, да раздърпвам, но тази се получи! Мобилизация винаги има, винаги се налага да дам приоритет на едно за сметка на друго и винаги се налага да се движа със скорост, близка до тази на светлината, за да смогна с всичко. Надявам се да се справя. И се надявам да откриете интересни идейки, на които ще изтупам прахта и ще им вдъхна нов живот. Честит празник и на теб!

      Изтриване
  15. Много красива идея и чудесно изпълнение! Харесвам много комбинацията на хартиите. ~Поздрави:)

    ОтговорИзтриване
  16. Тони, идеята ти да се самопредизвикаш е супер, с интерес ще следя всичките ти публикации, може и на мен да ми дойде някаква муза понеже напоследък всичко е само около шевната машина. Благодаря че отдели толкова голямо внимание на Мецанка, макар и не перфектна това наистина е първи опит с това мече и първа ушита играчка /то се вижда че конеца е различан, но тогава даже не смеех да го сменя само и само да ушия първо играчка/. Чакам с нетърпение следващата ти публикация и спорна работа.

    ОтговорИзтриване
  17. Тони, тази мецанка е истински бонбон! Много сладурска и голяма чаровница!

    ОтговорИзтриване
  18. С нетърпение чакам да видя как ще се развихриш със собствени предизвикателства. Липсват ми честите ти публикации и така ще надничам тук по-често :-)
    И аз умувам по въпроса, но се опасявам, че летния сезон е много неподходящо време за започване поне за мен.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И на мен ми липсват, Нинка! Признавам си и причината - повечко боцкам по гоблена, по-тихо занимание е и мога да го правя дори, когато малката спи. Нали материалите за картичките са в нейната стая. А иначе за мен няма значение сезона, все крада време. Вярно, през лятото е по-трудно, защото сме повече навън. Но ще се опитам да правя по-често публикации!

      Изтриване
  19. Чудесна мецанка си направила, Тони! А модела на картичката е толкова интересен, че и аз го оставям в графа "да бъде направено" :)Предизвикателството,което отправяш към себе си, много ми допадна. Аз лично също се старая при възможност да правя някои от моделите които съм си харесала, така, че ще се следя с огромен интерес!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Кате! Честно да ти кажа, първоначално се чудех дали да не го оставя и аз в тази графа, но толкова много да ми хареса, че основата беше почти веднага направена. Нямах никаква идея, никаква концепция за продължението. Радвам се, че опитах, защото се получава наистина хубаво.

      Изтриване
  20. Тони, картичката е много нежна и сладурска!Обичам тази цветова комбинация.
    Ще продължа да следя с интерес блога ти!

    ОтговорИзтриване
  21. Мецанка е за завиждане... има си прекрасно ароматно местенце където да си поседне и да си почине ;) Картичката е много красива! За самопредизвикателството ти... ще те следвам до дупка ;)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мдааа, определено е за завиждане! Но пък само чакам да се покаже слънцето и ще си седя и аз понякога така, в моето цветно местенце, което вече ме радва с чудесни цветове!

      Изтриване
  22. Ох,аз да се наредя на опашката с моя коментар! Супер сладурска мецанка и много ми хареса идеята за сгъвката!А колкото до самопредизвикателствата, само за истински креативните всяка картичка или проект е една стъпка по тази пътека!А, и разкошна нова дрешка на блога имаш, и се извинявам,че едва сега намерих време да те поздравя за нея!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Кали! За визията на блога имам още няколко идеи, тепърва ще се боря, за да променя още някои неща, но това като приключа някои належащи проекти!

      Изтриване
  23. Много готина сгъвка, чудесно украсена отвътре със супер сладък мечок! Страхотно!

    Благодаря ти, че се включи впредизвикателството на Двете Елши :о)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Нели! Радвам, че този път успях да се включа при вас!

      Изтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...