неделя, 22 април 2012 г.

Юбилейна!

Здравейте!
Неделя е! При това една прекрасна, слънчева и пролетна! Как да не му стане хубаво на душата на човек?
Днес, с голямо удоволствие, се посветих на разглеждането на вашите красоти, пиейки си сутрешното кафе и използвайки следобедния сън на малката принцеса. Останаха ми още няколко, на които малко по-късно ще обърна внимание пак с голямо удоволствие!
И ако не бяха странните настроения, в които днес изпада госпожицата, щеше да бъде един истински идиличен ден, но пък тогава може би щеше да ми е скучно? Хм! Както и да е.
Реших, в този почти идиличен ден, да споделя с вас картичката, която придружи юбилейния подарък. Отдавна исках да направя такъв тип картичка и повода ми се стори изключително подходящ, така че запретнах ръкави. Но нали съвпадна и с доста други задачки, та за цифрите ползвах жокера "Обади се на приятел" т.е. съпруга ми бе така добър да ми ги изреже от един дооооста дебел картон. 
Ето и картичката, в която той има специално участие!Сега ви оставям с пожелания за здраве, дълголетие и разбира се, много усмивки!

19 коментара:

 1. Както винаги страхотна картичка :)
  Цветята са типично пролетни и свежи :) А цифрите са супер :)
  Поздрави,
  Юлия

  ОтговорИзтриване
 2. Много ми харесва! :) Поздрави!

  ОтговорИзтриване
 3. Mного красива картичка - много красиви цифри (м/у другото да е жив/а и здрав/а юбиляр/ката), с още по-красив букето под тях! Чудесна е!!!

  ОтговорИзтриване
 4. Ехеее, 80 :-) Прекрасна картичка, сигурна съм, че получателят/ката е бил/а възхитена :-)

  ОтговорИзтриване
 5. A really gorgeous Anniversay card, love the design and very beautiful flowers.

  Donna x

  ОтговорИзтриване
 6. Браво и на двама ви :-) Справили сте се страхотно. С тази картичка със сигурност ще донесете много радост и приятни емоции на получателя :-))) На мен определено ми стана много мило докато я гледах. Разкош!!!

  ОтговорИзтриване
 7. ~udna karti`ka za dama na такава възраст..Ееех..да ви е жива и здрава- Дай Боже всекиму такива юбилеи..
  Съпругът се е справил страхотно с изрязването, а ти с аранжировката - картичката е много стилна, а публикацията умиляваща..

  ОтговорИзтриване
 8. Чудесна картичка за една достойна за уважение възраст.Дай боже всеки му.

  ОтговорИзтриване
 9. Ех че е хубава картичката........ прелестна, а цифрите..... как ги е изрязал твоя мъж....... много добра работа, браво на него

  ОтговорИзтриване
 10. Чудна картичка,много добра композиция!Много ми харесва!

  ОтговорИзтриване
 11. Ехаа! Чудесна е! Дай Боже всекиму да получи такава красота на 80-тия рожден ден. Екипната работа е дала чудесен резултат! :)

  ОтговорИзтриване
 12. Браво, Тони! Много е стилна. Има... как да се изразя тежест, която много подхожда за такъв повод. :)

  ОтговорИзтриване
 13. Много стилна картичка, в унисон с почитната възраст на юбиляра. Страхотна комбинация на цветове, много си подхождат, а стилната композиция позволява още по-добре да се усети това.

  ОтговорИзтриване
 14. 80 годишен юбилей си е сложна и отговорна задачка както и да го погледнеш! Ти обаче си се справила повече от блестящо!

  ОтговорИзтриване
 15. Мис Емералд, толкова красива картичка и толкова подходяща за такъв юбилей се е получила! Поздравления за нея! Цветовата комбинация много ми хареса!

  ОтговорИзтриване
 16. Страхотна е, Тони! Много ми харесва!

  ОтговорИзтриване
 17. Красива е! Харесва ми цветовата гама, но най-много накъдрения шев :)

  ОтговорИзтриване
 18. Страхотна, както винаги, мила! Драсни ми едно меилче /прочетох, че търсиш картоните Corе'dinations - при мен има с размери 30 на 30см , ако искаш пиши ;)/
  Отивам да гледам другите ти красоти :)

  ОтговорИзтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...