сряда, 29 февруари 2012 г.

Здравейте, момичета!
Правя публикацията много набързо, защото госпожицата ми се е провесила на панталона и нямам време за повече. Това е списъка. Като заспи тя, ще го прегледам отново.
Вижте го и вие и ако случайно има някой неотбелязан въобще или в дадена седмица, пишете.




6 коментара:

  1. Ама така да ме е яд, че не успях да се включа в последните 2 предизвикателства, хем ми бяха най-интересни! Но поне книгоразделител ще направя, обещавам пред себе си, и то за дъщеря ми! Благодаря ти за интересните теми, Тони! Никога досега не бях правила кошничка и съм много доволна, че ни предизвика да направим!

    ОтговорИзтриване
  2. КОлкото и да ми се искаше, не успях да се включа в нито едно от предизвикателствата :(
    Това го отбелязвам като минус за себе си, понеже съм много неорганизирана и разпиляна :) Имам само едно тагче по темата, която дори не съм публикувала. Така, че Тони, извинявай, че не можах да се включа активно в празника ти! Беше ми много интересно и приятно всяко едно предизвикателство и проектите на момичетата, които успяа да се включат! Успех на всички!

    ОтговорИзтриване
  3. Тони, миличка , прости ми че не споделих празника ти и не успях да се включа и аз - въпреки огромното ми желание... Започнах някои от проектите, при първа възможност ще довърша - ДАНО!
    Да си жива и здрава е най-важното, а и всички любими хора около теб - раздавай винаги твоя позитивизъм навсякъде, завладяващ е!
    Прегръдки!

    ОтговорИзтриване
  4. Тони, имам блог награда за твоя вдъхновяващ блог.

    ОтговорИзтриване
  5. Исках да ти кажа, че предизвикателствата ти ми бяха много приятни и за мен беше удоволствие да ги изпълня. При мен всичко в списъка е точно :) Радвам се, че успях да отделя време на всяко едно, беше ми полезна и ме предизвика най- малкото да организирам нещата си така че да успея да направя нещото, което ми се прави, но и със самите теми :) Благодаря, че ни позволи да сме част от твоя празник :)

    ОтговорИзтриване
  6. И аз искам да благодаря за идейните и интересни предизвикателства! Беше страхотно удоволствие за мен! А и нямаше как да устои човек на тези предизвикателства!:)

    ОтговорИзтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...