вторник, 24 януари 2012 г.

Изненадаааа!

Здравейте!
Ето ме пак тук! Честно казано не очаквах да събера дори 5 коментара, но се оказва, че съм грешила и желаещите са много повече! Момичета, благодаря ви за приятните емоции, които изживях, прочитайки коментарите ви под предишната ми публикация! Много ме трогнахте, развълнувахте и разчувствахте!
Първо ще помоля първите пет:
и
да ми изпратят адресите си на имейла!
И сега е време за изненадатааааа! 
Тъй като съм добра душа и ми стана толкова приятно, че много от вас искат да получат нещо изработено от мен, но не са успяли да се запишат в първите 5, за това ще помоля и:
и
да ми изпратят на имейла и техните адреси, за да зарадвам и тях с нещо мое! За мен ще бъде истинско удоволствие, момичета! Не сте се отказали да оставите коментар и от това ми стана още по-хубаво на душичката! Благодаря ви!
Всички вие направихте днешния ми ден още по-прекрасен и още по-усмихнат!
Ще използвам възможността, за да отговоря и на Nuschinka - не е проблем да се запишеш и на други места, но поне според мен, ако го направиш, ще трябва да изпратиш ако не на още толкова по 5 човека нещо изработено от теб, то поне на още един човек. Хубаво е всички да имат възможност да се запишат и да дадат шанс на повече хора да изживеят една приятна, незабравима и пълна с изненади, емоция!
Лека, спокойна, топла, уютна и усмихната вечер от мен!

7 коментара:

  1. Yes!!!Ей, какъв кеф! Благодаско, Тони!

    ОтговорИзтриване
  2. Eх, другия път ще трябва да съм по-бърза и да си отварям очите, че да се включа овреме!

    ОтговорИзтриване
  3. Олееее, супер... много се радвам :***

    ОтговорИзтриване
  4. ЧудЕСНА ИГРА. За съжаление късно съм видяла, честито на всички момичета, истински късметлийки сте, че ще получите красотите на един толкова талантлив човек! Поздрави , очаквам с нетърпение да видя какво си им подготвила:)

    ОтговорИзтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...