вторник, 10 януари 2012 г.

Харесвам този блог, защото...

Здравейте!
Дойде време да отлича и следващия блог, който следя с интерес и който ми доставя удоволствие. За себе си авторката му казва, че обича пее, да пътува по света, да рисува и че картичките са й страст! 
Представям ви Валя и нейното местенце - ...Just Valia...
Местенце, в което може да намерите голямо разнообразие! Защото картичките и проектите й могат да бъдат не само красиви, но и изключително нежни,романтични,свежи,сладки и умиляващи,могат да бъдат и снежно красиви,


както и да внесат много пъстроцветно и празнично настроение!А могат да предложат и огромна изненада като пренесат получателя си или гледащия снимките в една изключително цветна и богата градинка, предлагаща прохладата на пролетния вятър, свежестта на природата, опияняващия аромат на цветя и всичко това в компанията на сладури, които няма как да не ви накарат да се усмихнете! Вижте за какво говоря ето тук.
С всичко това Валя успя да ме грабне и единственото, за което съжалявам е, че явно няма много свободно време, за да може по-често да ме радва с красиви проекти, в които е вложила много чувства и емоции!
И за всичко по-горе изброено, аз й давам моето отличие-наградка,


с което, ако иска може да закичи блога си!
И й пожелавам през новата година да има повече свободно време и по-често да ни радва с красота!

3 коментара:

 1. Тони, чудесно представяне на още една вълшебница в нета!
  Много красота и финес струи от всичките и твореия!
  Благодаря за възможността да се запозная с още една прекрасна жена!
  Прегръщам те красавице*)

  ОтговорИзтриване
 2. Много,много интерсно ми бе представянето на Валя!От този момент и аз ще я "държа под око"както се казва!:)

  ОтговорИзтриване
 3. Тони, това отличие-наградка ме развълнува страшно силно, за което ти Благодаря хиляди, хиляди пъти, и също за това, че харесваш моите малки творенийца. Истината е, че наистина имам страшно малко време за достъп до блога си, но не спирам да си майсторя.Катеринка, bejko благодаря и на вас за вниманието.

  ОтговорИзтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...