неделя, 14 август 2011 г.

Подготовка за кръщенето - част 4 - финал

Здравейте!
Много благодаря за коментарите и пожеланията, момичета! Радвам се, че това, което направих ви е харесало.
Много ми се искаше да ви покажа още вчера поне още едно нещо, но времето не ми позволи. Е, ще го направя днес.
Започвам с нещо, което трябваше по принцип да бъде покана, но тъй като по независещи от мен обстоятелства и забавяне не станаха навреме, се превърнаха в благодарствени картички за спомен от събитието за гостите.Представям ви книгата-албум за пожелания, в който после ще сложа снимки от празника. Използвах един, който отдавна имам, но все не му намирах приложение, а сега ми свърши страхотна работа. За съжаление докато го правех снощи малко скъсах опаковката на две места, но ще измисля как да поправя стореното.


А ето я и кутията за дрешките, хавлийката, обувчиците и т.н.
Тъй като не успях да намеря толкова голяма бяла кутия, която само да декорирам, а червена, се наложи да купя и картон, с който да я облека, за да е в тон  с останалите неща и съответно това още повече ме забави. Огромни благодарности и на съпруга ми, който ми помогна много с капака - начерта ми размерите и линиите по които трябваше да биговам и изрежа, след това само залепих  и готово. Това нещо се случи рано сутринта днес, напрежението беше голямо и общо взето с мен почти не можеше да говори човек. Опитах се да го свърша снощи след албума, но моята принцеса реши, че точно тази нощ ще се буди през половин час и не успях. 
Нищо. Сега вече съм спокойна. Всичко мина прекрасно. Тя се държа много добре, почти накрая се разрева, но вече много й се ядеше и й се доспа, така че е напълно разбираемо. И в тази връзка  да кажа, че светло синя рокля, каквато ми се носеше не намерих, но пък си намерих пола в подобен цвят, така че се нагласих за кръщенето. Горната част на роклята беше успешно заместена от един прекрасен подарък, който получих преди време от Ивето от Ivet fantasy
Иве, още веднъж ти благодаря за чудесния аксесоар, с който успях да допълня тоалета си. Не че се бяхме нагласили кой знае колко официално, но за мен моя тоалет беше нещо специално - защото исках да бъда в такъв цвят и защото бях с цветето, което ми напомня за всички онези добри хора, които успяват да те зарадват в даден момент с нещо толкова малко, но в същото време и толкова ценно. Благодаря ти!
Сега ви оставям, колкото и да ми е изморено, имам да приготвям багаж за морето. Така че ви пожелавам приятна, усмихната и много креативна седмица, а аз ще отдъхна малко край морския бряг, заровила ръце в пясъка заедно с децата и ще оставя вълните да плискат уморените ми краченца.
До другата седмица!


12 коментара:

 1. Е, имате си вече християнче-да расте с вяра и Бог да го пази! Имате си и мама-герой, която подготви толкова красиво кръщене! Всичко е много красиво,аз ще запомня картичката-благодарност, серпентината с пеперудите по нея, поканата от първата част и...май всичко ще трябва да изброя, така че спирам.
  Хубаво да си починете на морето!

  ОтговорИзтриване
 2. оооо, всичко перфектно изпипано! толкова много работа, толкова много вълнения, че няма как да не си повалена от умора. Хубава почивка ви пожелавам и много слънце да донесете от морето!

  ОтговорИзтриване
 3. Е......очевидно доста си се потрудила!Всичко е изпипано перфектно! Но си е струвало всяка минута-споменът ще е за цял живот! Приятна почивка ви желая на всички!

  ОтговорИзтриване
 4. Всичко , което си направила за кръщенето е прекрасно,защото е правено с талант, но най- вече с любов.
  Приятна почивка и да се заредиш с много енергия и желание за нови проекти!

  ОтговорИзтриване
 5. Страхотно са се получили всичките неща, които си направила, направо са разкошни и много много нежни!

  ОтговорИзтриване
 6. Първо и най-важно-Честито кръщене на малката кукличка! От сърце и пожелавам най-доброто ангелче да я пази цял живот! А приготовленията ти са направо фантастични.Думи нямам.Просто прекрасно...и книгата и благодарствените картички, и бутилката и всички останали красоти...Поздравления!

  ОтговорИзтриване
 7. Честито кръщене на малката кукла! Нещата, които си изработила са много нежни и красиви.Приятна почивка!:)

  ОтговорИзтриване
 8. Честито кръщене на малката!Най-добри пожелания на цялото семейство и приятно изкарване на почивката!

  ОтговорИзтриване
 9. И какво сега, оказва се и кръщенето в днешно време е сложна работа... не и за теб - умората е разбираема, но наистина си се справила страхотно! Честито християнче и много да радва цялото семейство! Приятна почивка!

  ОтговорИзтриване
 10. Честито и от мен с леко закъснение! И браво за всичко - много нежно, изпипано в един стил, добре обмислено!
  Приятна и слънчева заслужена почивка!

  ОтговорИзтриване
 11. Totally cool, thanks for sharing!
  Hey, I have a giveaway here, please come join in the fun!
  http://www.pixiedustpaperie.blogspot.com/

  ОтговорИзтриване
 12. много красиво се е получило всичко, просто вълшебно... :) на мен ми предстои да организирам кръщенето за дъщеря ми догодина и също смятам всичко сама да си изработя :)

  Между другото, и аз имам този мулти пънч, но нещо част от дупчиците не ги изрязва идеално и се налага да доизрязвам, но ми се струва, че твоя си е съвсем наред, което ме кара да си мисля, че просто съм попаднала на дефектен...

  ОтговорИзтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...