събота, 14 май 2011 г.

Follow me

Здравейте!
Днес ви представям картичка, която направих без никакво предварително обмисляне. Просто снощи седнах, поразрових материалите и започнах, нямайки никаква идея какво ще се получи накрая. Но вижте сами крайния резултат.
Снимките са повечко от обикновено, но ми се искаше да покажа ефекта от бронзовата ембосинг пудра, която използвах за първи път. На мен лично ми хареса крайния ефект и се радвам, че успях да направя с нея и надписа върху дървената плочка. Силно се съмнявах, че ще стане! Замислям се обаче за покупката на кърпички за ембосинг, за да мога да премахвам статичното електричество и да няма от пудрата на нежелани места.
Мисля да я включа в две предизвикателства - това на The Crazy Challenge , където този път всичко е позволено и в прекрасното предизвикатилство на Kaxala при Картичкофуриите - "Любов, магическа реалност", защото когато настъпи "синкавия полуздрач" и "веят в тръпните дървета нехайни, неми ветрове", а совите се събуждат, сме склонни с жест и трепет в гласа да кажем на някой "Следвай ме" и да поднесем своето сърце за него!
Пожелавам ви приятен, слънчев, изпълнен с много положителни емоции уикенд!


12 коментара:

 1. Много смела комбинация от цветове:) Обаче е и много сполучлива в твоя случай, защото настроението на картичката е едно такова загадъчно. :) Харесва ми!

  ОтговорИзтриване
 2. Впечатлена съм, изключително идейно!

  Благодаря ти за участието в Щурото предизвикателство тази седмица!

  ОтговорИзтриване
 3. Много интересна картичка! Харесва ми!

  ОтговорИзтриване
 4. Загадъчната здрачна атмосфера ти се е получила перфектно.Поздрави!

  ОтговорИзтриване
 5. Благодаря, момичета! Явно подсъзнателно стихотворението на Павел Матев ме е впечатлило и сядайки без конкретна идея за картичката, са излязли наяве скрити чувства!

  ОтговорИзтриване
 6. Прекрасно съчетание на различните техники и елементи, моите адмирации! Благодаря ти за участието в предизвикателството при Картичкофуриите!

  ОтговорИзтриване
 7. Благодаря, Kaxala! Формулата "Седни и просто прави" този път даде хубав резултат. Да довърша някои започнати инициативи и проекти, ще почина мъничко и някоя прекрасна вечер ще седна отново без никаква предварително обмислена идея и ще видим какво ще се получи тогава.

  ОтговорИзтриване
 8. Прекрасна е. Доближава до природата и подканва "опознай ме".
  Напоследък хич не съм от приказливите, затова ще завърша с кратичкото - харесва ми!

  ОтговорИзтриване
 9. Много ми харесва тази картичка! И комбинацията от цветове, и посланието, което носи, и не на последно място-изпълнението! Поздрави!

  ОтговорИзтриване
 10. Благодаря, Кари и Веси! Радвам се, че ви е харесала!

  ОтговорИзтриване
 11. Честита награда, Miss Emerald ! Чудесна е картичката, много интересна идея! И цветовото съчетание е едно такова ...необичайно, но пък сполучливо! Моите поздравления!

  ОтговорИзтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...