петък, 2 декември 2011 г.

Награда

Здравейте! 
Бях изненада много приятно от Нели, която избра моя блог и му даде наградка!
Нели, благодаря ти!


Винаги е хубаво, когато ти се случи нещо приятно, а когато това съвпадне с една година, откакто подхванах хартиите, за да направя подарък на съпруга ми за рождения му ден, е още по-приятно и сантиментално!
Условието на тази награда е да споделя 7 неща за себе си, да я предам на 7 любими блога и да ги уведомя за това.
Много набързо ще изброя 7 неща за мен:
1. Обожавам шоколад под всякаква форма.
2. Винаги ми е било трудно да спазвам диети не само заради точка 1, но и защото, когато някой ми каже "Няма да ядеш това и това!", винаги точно "това" и "това" ми се дояждат!
3. Предпочитам да подарявам цвете в саксия. Така то продължава да живее и ако има късмет, радва собственика си дълго време!
4. Когато съм премръзнала обичам да си взема горещ душ, да си направя ароматен чай, да се завия с топло одеалце и да се потопя в някоя книга или да изгледам отдавна заплануван филм. Нещо, за което напоследък нямам възможност, но пък си мечтая да имам!
5. Обичам музиката. Доста често тя е отдушника ми за всякакво настроение! И начин да изразя най-различни чувства и емоции!
6. Напоследък все по-често се опитвам да мисля повече позитивно и да раздавам повече усмивки и добро настроение!
7. Обожавам детския смях - чист, непресторен, искрен и онези чудни звездици, които се появяват в детските очички!

Дотук свърших лесната част - да ви разкажа малка част от нещата за себе си!
Сега следва трудната т.е. тя вече е свършена, беше мнооооооого, мноооооого трудно да избера само 7 блога, защото любимите ми такива са мноооого, мнооооого повече! Но да следваме условията на наградата. И така, блоговете, на които предавам щафетата с наградата са:
3. Te4eto
4. MaDe
6. Le
7. ~GERY~

Сега ви оставям, защото съм подхванала по две дини под всяка мишница, а времето ме притиска неимоверно много вече!
Лека и спокойна нощ!


10 коментара:

  1. Стихчето ти наистина ме усмихна!
    Много благодаря за честта да наредиш моето местенце сред любимите си! Целувам те!

    Ще направя една уговорка - няма да предам наградата, но тези дни ще изпълня останалото по регламент. Това е свързано с мои си принципи относно блог-наградите.
    Още веднъж благодаря и за наградата и за това, че си позитивна и винаги намираш добра дума - това е много ценно, съхрани го!

    ОтговорИзтриване
  2. Тони, много ти благодаря за отношението! Много усмивки и целувки!

    ОтговорИзтриване
  3. Беше ми много интересно да прочета за теб и с удоволствие открих много,ама наистина много общи неща между нас!
    Прегръдки:)

    ОтговорИзтриване
  4. Много ти благодаря, Тони, че от толкова много блогове, си избрала именно моят сред тези 7. :)

    Дано не ми се разсърдиш, но не съм особен фен на тези блог-награди. За мен думичките, които някой ми е написал, значат много повече от мъничка картинка, която ще седи в страничната лента на блога ми.
    Много съм щастлива, че винаги намираш време да се отбиваш и да надзърнеш при мен! Наитсина ти благодаря! :)

    Аз като по-дъртичък блогър вече бях обект на няколко такива блог-награди и съм писала по този повод 7 неща за мен вече, и ако ти е любопитно - ето тук можеш да видиш:

    http://fairy-inspirations.blogspot.com/2011/03/blog-post_23.html

    ОтговорИзтриване
  5. Много ми беше интересно да прочета тези 7 неща за теб, още повече че те почувствах толкова близка заради това, че повечето от тях важат и за мен!

    ОтговорИзтриване
  6. Тони, много благодаря, че избра моя блог сред тези които те вдъхновяват! И аз няма предам играта нататък, а сред толкова много неща,които имам да върша, не знам кога ще отделя време да пиша за себе си.Но тук искам искрено да ти благодаря за всичките позитивни и усмихнати коментари,с които толкова често даряваш блога ми! Благодаря ти отново и весело майсторене!

    ОтговорИзтриване
  7. Много благодаря за честта, трогна ме, и ме направи още по-благодарна за това, че някой ме оценява. Благодаря!

    ОтговорИзтриване
  8. Тони, благодаря ти за усмивката, която ми подари и за красивото стихче! Не очаквах и много се зарадвах да видя блога си сред тези, които си избрала-много приятно е някой да харесва нещата, които правиш:)Благодаря ти и за това, че намираш време да надникваш в блоговете и да оставяш в тях коментари, които стоплят душата:)Нека ти нарека да си оставаш все такава слънчева и много слънчеви неща да ти се случват! :)

    ОтговорИзтриване
  9. Тони,още добро настроение и от мен-заповядай в блога!!!

    ОтговорИзтриване
  10. Благодаря за усмихващата наградка,но да си призная честно много повече ме радват хубавите коментари,които толкова често оставяш под моите публикации!Присъединявам се към мнението на някои от момичетата,изказано по-горе относно този тип награди и искрено се надявам да не те обидя с това,че няма да предам нататък,колкото до 7те признания :)- с удоволствие ще ги споделя!Още веднъж благодаря и ти пожелавам един прекрасен ден! :)))

    ОтговорИзтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...