четвъртък, 10 ноември 2011 г.

С аромат на...

Здравейте!
Имах нужда да направя нещо по-свежо след по-мрачните хелоуински цветове и нещо по-женствено, а не страшно! И първото забавлятелство на Гери и Злати  - Женско царство в блога им за предизвикателства Мър-Мяу, ми дойде като допълнителен стимул да реализирам желанието си. Рядко прочитайки условията на някое предизвикателство се ражда веднага идея и ми идва творческо вдъхновение за работа. Темата обаче ми даде повод да направя една доста отдавна планирана картичка, но постоянно отлагана. 
И така се роди моята така дълго желана за направа картичка-парфюм! 
Избрах да участвам с нея, защото това е едно от много женските пристрастия, поне лично за мен! Имам по няколко за сезон, въобще имам си едно малко женско парфюмерийно царство, в което обичам да се потапям според настроението ми в момента.
А сега ви го представям - с аромат на рози, с щипка романтика, няколко капки винтидж и основния му и най-дълготраен аромат - на женственост!Не стана перфектен, има си забележки, но пък ми харесва излъчването му.
Публикувам и снимка на самия шаблон. 

За съжаление съм го свалила доста отдавна и сега не помня откъде! В интерес на истината от три дена ровя по отметки, блогове и където се сетя, питах и чичко Гугъл, но и той мълчи, и така и не мога да посоча точното място. Ако някоя от вас все пак има идея нека подскаже, моля! За да редактирам публикацията.
Пожелавам ви най-хубавия, усмихнат и ароматен ден!

19 коментара:

 1. Идеално пасва на днешния ми WOOD!
  Много хубава картичка,която наистина носи женственост,романтика и е безкрайно красива!
  Прегръдки и пожелания за един чудесен есенен ден:)

  ОтговорИзтриване
 2. Не знам защо така те изтървам от полезрение от време на време:(
  Ама да знаеш, че сега видях Хелоуинските ти творения и съм зашеметена! Едни от най-страхотните творения за този празник, които съм виждала.. страховити и стилни едновременно!

  А за парфюма - какво да кажа :) Женствен, ароматен и много идеен. Точно такава картичка с нестандартна форма не бях срещала :) Много приятна изненада, а ако се напръска с истински парфюм, за да мирише при подаряването - ще е жестоко!:)

  Добре дошла в Забавлятелството, радвам се, че ще се повеселим заедно:)

  ОтговорИзтриване
 3. Много идейна и женствена картичка:-)Харесва ми закачаката спанделката. Много й отива.
  Успех в предизвикателството!

  ОтговорИзтриване
 4. Много хубава и оригинална картичка,нестандартна форма и красиво изпълнение! Какво повече да кажа!? Чудесна е! Единствено ако бях на твое място, бих избрала някакъв друг фон за снимката- по-контрастен, за да изпъква красотата и още повече.

  ОтговорИзтриване
 5. Невероятна си!Никога не изневеряваш на себе си -винаги идейно ,много оригинално със страхотно изпълнение и не по-малко прецизно изпълнение!Поздравявам те!

  ОтговорИзтриване
 6. Оригинална идея! Много приятна цветова гама. Поздравления!

  ОтговорИзтриване
 7. Много интересна и нестандартна форма. Харесва ми. :)

  ОтговорИзтриване
 8. Великолепна идея! С приятен аромат, която всеки разпознава за себе си :) ! Поздрави!

  ОтговорИзтриване
 9. wow a gorgeous creation thank you so much for sharing your lovely work with us at the Secret Crafter Saturday Challenge
  Hugs Kate xx
  PS I have some more new candy if you are interested :)

  ОтговорИзтриване
 10. Уникална идея и много на място :), едва ли има представителка на нежния пол, която да не е пристрастна към някое сладостно ухание :) Изпълнението много ми допада-толкова нежна и в тази гама :)

  ОтговорИзтриване
 11. Тони, разкошна картичка в нестандартна форма! Прекрасна идея и реализация!
  Благодаря за шоблона, които сподели с нас:)))

  ОтговорИзтриване
 12. Прииска ми се да не напръскам с този парфюм :) Страхотен аромат на ... свежест, оригиналост и женственост. Поздравления за великолепната идея и доброто изпълнение и успех в предизвикателствата!

  ОтговорИзтриване
 13. прекрасна идея, Мис Емералд и прекрасно изпълнение. Наистина почувствах нежния аромат на парфюма:)

  ОтговорИзтриване
 14. Право в десятката с тази оригинална форма на картичката!Аз, като една типична жена, веднага бих се спряла при такава картичка:)А ако се доби и истински аромат, може да завиди човек на получателката й!

  ОтговорИзтриване
 15. Ах, как обичам картички с нестандартна форма! А на твоята като и гледам изпълнението и заврънтулките усещам, че и аромата е точно по вкуса ми! Поздравявам те за невероятното въображение!

  ОтговорИзтриване
 16. Как съм пропуснала да видя тази толкова оригинална картичка ! Страхотно шишенце парфюм :)

  ОтговорИзтриване
 17. Great card, love the shape. thanks for playing with us at the papercrafting journey, blessings Hilde

  ОтговорИзтриване
 18. Wow, this is gorgeous! What a great idea! Well done, Antonia!
  Hugs, Simone

  ОтговорИзтриване
 19. Such a nice card! love the shape and colours.

  Thanks for joining us at the Deep Ocean
  Hugs
  Cinzia

  ОтговорИзтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...