събота, 3 септември 2011 г.

Spider love

Здравейте отново!
Готова съм и с предложението ми за играта на Хобисимо - Седмица 7 - Релеф. Всяка една от вас, която е правила или все още прави релеф с папка, текстурна плочка или каквото и да било друго и инструмент за релеф, знае, че е трудоемко и отнема време. Добре, че ми дойде тази идея и използвах лесен релеф този път, но пък  картичката, която направих смятам, че се получи много ефектна. Това най-добре ще кажете вие. Ето я и нея.



Паячето си го направих сама от дървени топчета, които оцветих с акрилна боя, добавих едни много мънички перлички, които по принцип продават за украса на маникюр и едно сърчице, което се наложи да бъде оцветено и то, защото беше светло розово, а аз определено държах да бъде червено! Крачетата му станаха малко несъразмерни и кривички, но толкова можах с дебелината на телта, която имам /а може би пък и толкова си мога да работя с нея/. Все пак стана симпатичен, въпреки че не обичам живи паяци този ще ми стане любимец. За текста веднага си признавам, че поисках помощ от приятел, в случая синът ми, надявам се, че се е справило детето. Все пак в главата ми се въртеше съвсем друга думичка от неговата! 
Е, това е. Остава ми само да довърша проекта за Седмица 8 и ако успея имам още няколко идеи по предишните седмици, които се надявам да мога да осъществя преди 13 септември.
Оставям ви с пожелания за много креативни проекти, положителни емоции и усмивки!


16 коментара:

  1. Нямаш спиране - както с нови проекти, така и с нови, различни идеи :)
    Много приятна паячена картичка и различна от повечето по темата!
    Поздрави и късмет при Хобисимо!

    ОтговорИзтриване
  2. Чудесна е! И аз имам тази текстурна плоча, но до сега не съм я използвала. И посланието е идеално.

    ОтговорИзтриване
  3. Много идейна и паяжината и паячето са върха! Само, че си му спестила две крачета- паяците са с 8 крака :)Но все пак е успяло да плени нечие сърце:)

    ОтговорИзтриване
  4. Много оригинална идея! Чудесна картичка1!

    ОтговорИзтриване
  5. Благодаря за коментарите, момичета!
    Билянче, разби ме с колко крачета са паячетата, не се бях замислила за тази подробност! Май моето паяче ще излезе едно стийм пънк такова, което си може и с 6 крачета, че даже може и да полети, знае ли човек?

    ОтговорИзтриване
  6. Страхотна е! Идеята и изпълнението - перфектни!

    ОтговорИзтриване
  7. Наистина си неуморна,а паячето е разкош!Цялото изпълнение е разкошно,поздрав :))))))

    ОтговорИзтриване
  8. Тази картичка ми стана фаворит !Прекрасна е , а изпълнението както винаги супер прецизно!Не спирай да ни радваш!Паячето е чудно!

    ОтговорИзтриване
  9. Браво Тони, поздравления за идеята и реализацията! Успех!

    ОтговорИзтриване
  10. Паячето е станало както се казва professionally. В интерес на истината преди да прочета публикацията си помислих, че паячето е купено като готов елемент за декорация. Поздравления! Картичката ти е страшно ефектна.
    Лек ден!

    ОтговорИзтриване
  11. Много е сладка. Паячето е очарователно просто. :)

    ОтговорИзтриване
  12. Aww! this is so cute, I love the little spider and his web.

    Donna x

    ОтговорИзтриване
  13. Тони, чудесна картичка, супер оригинална с това страхотно паяче! Поздравления за изработката му и за детето също, че е помогнало на мама!

    ОтговорИзтриване
  14. Наистина паячето е черешката на твоята картичка:) Много е сладичко и си личи с колко желание и старание си го направила! Изобщо целият замисъл за картичката е много остроумен:) Усмих и от мен!:)

    ОтговорИзтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...