сряда, 21 септември 2011 г.

Моята визитка

Здравейте!
Днес ще ви покажа как би ми се искало да изглеждат моите визитки точно в този момент - да бъдат точно такъв модел и точно в тези цветове. В друг период от време съм сигурна, че ще изглеждат доста по-различно, но сега, в този момент ги виждам ето такива.





Разбира се, трудно бих се нагърбила със задачата да създам безброй много такива като тази, колкото и да ми харесва, защото колкото и да се старах да представя себе си в момента с една малка визитка, която да не изисква и кой знае колко време за изработката й, нищо друго не ми легна на сърце като идея и за нищо друго не ме засърбяха ръцете да седна и да го направя.
Както виждате дори имам и повече текст от необходимото, май...
Естествено повода, който ме накара да си измайсторя визитка е чудесното предизвикателство на Green-Eyed Girl, което ни зададе при Картичкофуриите - Визитки! Включвам се с най-голямо удоволствие!
Това е от мен!
Пожелавам ви да прекарате една страхотна и незабравима вечер, която да компенсира дъждовното време от днес!
И нека предстоящите почивни дни ви донесат още по-приятни емоции, да се надяваме да бъдат и слънчеви и за тези от вас, които са решили да ги използват и да се отдадат на любимото хоби нека бъдат много ползотворни!

30 коментара:

  1. Определено си ти,визитката ти е разкошна !Желая ти успех,а почивните дни да те заредят положително,за още прекрасни творения!

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотна визитка! Прилича на малка книжка - загадъчна и оригинална. Радвам се, че успя да се включиш при Картичкофуриите тази седмица! Весели празници!

    ОтговорИзтриване
  3. Izglezhdat chudesno, mnogo romantichen i startinnen vid.

    ОтговорИзтриване
  4. Харесва ми идеята ти. Много оригинална визитка!

    ОтговорИзтриване
  5. Тони невероятна е визитката, много много искам да притежавам една :* великолепна е!
    Поздрави

    ОтговорИзтриване
  6. Прекрасна е!
    Май всички, които видях са такива с индивидуалност и стил... а аз още се каня. Успех ти желая!(да му мисли Зеленоочка) ;-)

    ОтговорИзтриване
  7. mini B бях аз, ама така е като дебна детето да стане от компютъра и заемам мястото му :D

    ОтговорИзтриване
  8. Много бих се радвала да притежавам такава твоя визитка.Следя предизвикателството с огромен интерес и мога спокойно да кажа, че ти си моя фаворит. За мен е много рано да правя визитки:), но ако ми се наложи вече знам , кой да потърся!!!УСПЕХ!!!

    ОтговорИзтриване
  9. Уникална визитка! Много добре те пресъздава, а старинния ефект е изумителен! Успех в предизвикателството и приятни почивни дни!

    ОтговорИзтриване
  10. Страхотна визитка! Идеята да е като книжка много ми харесва.

    ОтговорИзтриване
  11. Много са хубави, а и се съчетават с блога ти. Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  12. Много интересна и предизвикателна визитка! Цветовете се съчетават идеално! Много ми харесва! Напомня ми на Робинзон Крузо, но за разлика от него имаш много приятели около себе си!

    ОтговорИзтриване
  13. Чудесна визитка си измайсторила!Чудесни цветове и много оригинална!

    ОтговорИзтриване
  14. Страхотна е!Харесва ми страшно много.

    ОтговорИзтриване
  15. Поздравления Тони, много оригинална, романтична и старинна визитка! Представя едновременно и теб и блога ти. Пожелавам ти успех!

    ОтговорИзтриване
  16. Прекрасна визитка..Гледам,че напоследък си на вълна "състарено" и..много, много добре ти се отдава този стил. Много романтична и красива визитка. Успех !

    ОтговорИзтриване
  17. Страшно оригинална визитка - получила се е като направо като един прекрасен сувенир!

    ОтговорИзтриване
  18. Хм, аз лично трудно бих се разделила с такава визитка. А ако получа такава - ще си я пазя като сувенир, не заради данните на нея. Поздравления! И за мен си безпорният победител в предизвикателството!

    ОтговорИзтриване
  19. Това е бижу, не е визитка. Невероятна е! Поздравления.

    ОтговорИзтриване
  20. каквото и да напиша, ще повторя хвалбите на момичетата....

    Ако трябва да съдя за теб по визитката ти, бих казала две думи - мъдра и романтична

    ОтговорИзтриване
  21. Аз пък мисля, че това какво пише във визитката са част от креативността вложена в нея и думичките, които си написала много ми харесват!
    Самата визитка също е много запомняща се и да си призная - ми се превърна във фаворит още в момента, в който я видях! Браво и успех, мила!

    ОтговорИзтриване
  22. И аз на опашката да кажа същото като останалите. Определено запомняща се много оригинална визитка - уникат! Много арт! Поздравления от мен!

    ОтговорИзтриване
  23. wow what a stunning way to show your business cards...gorgeous design and so beautifully made
    Mina xxx

    ОтговорИзтриване
  24. Много ми харесва визитката ти, много "мой стил" в момента :)

    ОтговорИзтриване
  25. Ехаа, малка вълшебно-приказна история е твоята визитка - просто уникална, изпипана, красива и.. още много думи ми идват по неин адрес :)
    Поздравления и успех, и от мен!

    ОтговорИзтриване
  26. Поздравявам те за победата,която си е напълно заслужена!Много оригинална визитка!

    ОтговорИзтриване
  27. This is something beautiful! :)
    I thought I still remember Russian, but probabely I don't because I don't understand a word in your post, so I don't know what it is. But it looks beautiful! :)

    ОтговорИзтриване
  28. Честита награда и от мен!Още когато я видях си казах,че наградата ще е твоя!Поздравявам те за всички прекрасни твои творения,макар да не коментирам често....:))))но това е от липса на време :)))
    Гуш

    ОтговорИзтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...