понеделник, 19 септември 2011 г.

София, Вяра, Надежда и Любов

Здравейте!
Вече съм напълно разсънена от публикацията на Хобисимо и ще ви покажа какъв подарък спретнах за моята приятелка, която в събота беше именничка.
Нека това бъде и малко закъснял, но от сърце, поздрав за всички, носещи някое от тези красиви имена - София, Вяра, Надежда или Любов! Със здраве да носите имената си!
И така - при този подарък всичко започна от това, че исках да й направя книгоразделител. Винаги в чантата си носи книжка и при първа възможност се отдава на четенето. Да, но само един книгоразделител, поставен в малко пликче ми се видя скучно и реших, че ще й направя и кутийка, а тъй като нямаше да има къде да й напиша пожеланията си - направих и картичка, разбира се. И така се получи ето този комплект.








С този комплект се занимавах аз през повечето от свободното време събота и неделя, отделно имахме кратко пътуване и днес ще се опитам да наваксам и да прегледам и вашите публикации. Мммм, какви ли красоти ме очакваааат?
На вас пожелавам много слънце, усмивки и... нека имате поне една приятна изненада през този ден!

16 коментара:

  1. Много красив и стилен подарък.Разбира се и практичен.

    ОтговорИзтриване
  2. Честито! :) Да продължаваш да ни вдъхновяваш! :)
    А комплектът страшно много ми хареса! Стилен, практичен и в прелестни цветове!

    ОтговорИзтриване
  3. Честито!Комплекта е страхотен!

    ОтговорИзтриване
  4. Страшен подарък си направила :)

    ОтговорИзтриване
  5. Най-напред искам да ти честитя приза - Мис лятно вдъхновение! Бъди все пака креативна и не спирай да ни вдъхновяваш с прекрасните си проекти!
    Подаръкът, който си спретнала е станал страхотен, най ме впечатлиха цветята с текст на кутийката, изключително ефектен начин да подскажеш, че и самият подарък напомня за четиво :) Много оригинално, браво!

    ОтговорИзтриване
  6. Уау! Страхотни твоериня, както винаги! Прекрасен подерък, уникален и неповторим, определено ще впечатли силно получателя си!

    ОтговорИзтриване
  7. Много красив подарък си направила.Честито за титлата Мис! :)

    ОтговорИзтриване
  8. HI Emerald!
    Beautiful projcet... I like this vintage taste! =)
    Thanks for passing by my blog! =)
    HUgs
    Sadia

    ОтговорИзтриване
  9. Страхотни цветове!Много ми харсва и аз искам :) ;) Успех и не спирай да ни радваш със сътворената от тебе красота и нежност!

    ОтговорИзтриване
  10. Много стилен и полезен подарък. наистина..най-силно ме впечатли книгоразделителя..Прекрасно съчетаване на цветовете, - личи си,че голяма игра е било с дистрес мастилата. Резултата е впечатляващ и нямам никакво съмнение,че приятелката ти ще е очарована.

    ОтговорИзтриване
  11. Прекрасный комплект!Замечательная идея!

    ОтговорИзтриване
  12. Прекрасен комплект! Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  13. Тук вдъхновението направо те е отнесло, а не връхлетяло - чудни цветове, детайли и цялостен "стайлинг" :) Повече не знам какво да кажа.. направо е за завиждане получателката.
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  14. Уникално красива картичка , кутийка и тагче си направила . Това преливане на фона , върху което е кацнала пеперудата се е получило страхотно !

    ОтговорИзтриване
  15. Ау това пък изобщо не съм го видяла!Прекрасен подарък!

    ОтговорИзтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...