вторник, 13 септември 2011 г.

Благодаря!

Здравейте!
Ето ме отново. Остават броени часове до края на играта на Хобисимо и ви представям последната картичка, с която вземам участие. Тя отново е за Седмица 2 - Коледа през юли
Тук и сега е момента да кажа едно голямо
 БЛАГОДАРЯ, Хобисимо! 
За страхотната игра, за незабравимите седмици, които всички ние преживяхме, за трепета, с който очаквахме всяка нова тема, за приятно гъделичкащото вълнение, за ентусиазма да творим, с който изпълнихме летните си дни! За мен, а вярвам и за всички останали момичета е така, бе огромно удоволствие и едно незабравимо и много вълнуващо преживяване!
Момичета, иска ми се всяка една от нас да може да спечели, но за съжаление това е невъзможно. Но това, което е възможно и ще направя от сърце е да пожелая на всички КЪСМЕТ! То е ясно, че той ще се усмихне на една от нас и всяка една си мечтае това да е тя! Която и да бъде обаче, съм сигурна, че ще ни зарадва с много красиви бъдещи проекти!
Е, ако досега сме се вълнували, в момента, в който изтече последния срок, вълнението ще бъде още по-голямо, очакването още по-нетърпеливо и... времето сякаш ще спре и секундите и минутите ще се точат бавно, бавно! Използвайте това забавяне на времето и изживейте едни незабравими, усмихнати и пълноценни мигове!
 Но... стига толкова, отплеснах се! 
За тази картичка реших да си ползвам един подарък, който направи Делянчето, като жест към всички, взели участие в партито по случай рождения й ден! Делянка, благодаря ти още веднъж за прекрасните картинки. И понеже ми е приповдигнато и някак весело си избрах от тях Снежко. Много е усмихнат и се надявам да усмихне и вас! И да не забравя да се похваля колко съм щастлива, че наааааааааай-накрая след дълго чудене, лутане, питане, събиране на информация, обмисляне, отхвърляне и отново дълго помайване си имам принтер, благодарение, на който можах да използвам подаръка ми от Делянчето!
Правейки картичката се сетих за капките дъжд на Доника и реших, че ще използвам идеята й за силикона, но за да направя ледени висулки. Опасявах се, че може на финала да разваля нещата, но лично на мен резултата ми хареса, даже много. 
Вижте го и вие!


И тъй като картичката я правих по скеча на One crazy stamper, естествено, я включвам в тяхното предизвикателство La La Land.
Разбира се, Снежко отива и като второ мое участие в месечното предизвикателство The crazy challenge - Christmas challenge.

И като за последно да споделя с вас нещо, което прочетох днес - може да си разочарован, ако не успееш, но си загубен, ако не опиташ!
Аз не съжалявам, че опитах, за мен бе истинско удоволствие!
КЪСМЕТ!

20 коментара:

  1. Страхотна е! Идеята и изпълнението - перфектни!

    ОтговорИзтриване
  2. Чудесна е ,тези висилки са много ефектни!

    ОтговорИзтриване
  3. A stunning xmas card, I love the cute snowman and gorgeous icicles.

    Donna x

    ОтговорИзтриване
  4. С каква прекрасна мисъл си завършила публикацията! :)

    ОтговорИзтриване
  5. Много е сладка картичката, а висулките стоят много ефектно. :)

    ОтговорИзтриване
  6. С голямо удоволствие прочетох публикацията ти, Тони! Толкова мисли и чувства, изказани на глас....направо все едно бях теб, докато я четях! Наистина всичко това се случваше и с нас, но дар словото е даденост на много малко хора! Аз ти благодаря, за тези странички изпълнени с много позитивизъм и настроение и за красивите идеи , осъществени с много любов! Бъди здрава и все така очароваща ни! А картичката ти е с невероятно излъчване! А този лед - направо като истински! Браво на теб!

    ОтговорИзтриване
  7. Ех, какъв хубав снежко!Първо искам да ти честитя придобивката принтер. И аз скоро купих , но пусто оцветяване ме плаши много и го ползвам рядко.Второ, но не по важност - благодаря ти за прекрасната публикация.Толкова емоция се усеща от поста ти , че чак си спомних всички тези 8 седмици и всяка една картичка която съм направила.Предполагам , че с всички е така. Голямо гуш и хубав и много усмихнат ден ти желая!

    ОтговорИзтриване
  8. Тони, прекрасен завършек на лятната игра! Шушулките са станали като истински! Желая ти късмет!

    ОтговорИзтриване
  9. Тони,поздравления! Желая ти късмет и вдъхновение, с което да продължаваш да сътворяваш красоти, заредени с твоята усмивка! :)

    ОтговорИзтриване
  10. С риск да повторя предходните коментари ще споделя, че си се справила прекрасно с тази картичка. Висулките са наистина ефектен акцент и ще се възползвам и аз някой ден от тази идейка. Успех в предизвикателствата и със здраве да си използваш новата придобивка!

    ОтговорИзтриване
  11. Няма как да не споделя и аз възхищението си от тази публикация Тони, невероятна картичка и страхотно вдъхновение си имала.И честита нова придобивка :))))

    ОтговорИзтриване
  12. ohhhh tolkova prekrasna Koledna kartichka.
    Super frosty effect.

    ОтговорИзтриване
  13. И аз се присъединявам към останалите , като те приветствам за чудесната и и интересна публикация. Наистина висулките са станали като истински и придават невероятен и реалистичен ефект на картичката ти. А придобивката на принтер е нещо , за което няма да съжаляваш. Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  14. Браво Тони.Късмет при тегленето на наградата.

    ОтговорИзтриване
  15. Честита нова придобивка, с много вдъхновение да си я ползваш :)
    Много интересна картичка си направила - ледените висулки ме впечатлиха, а снежко е толкова сладък и създава много настроение. Финалната мисъл е много добро попадение - присъединявам се и аз и желая късмет на всички, които се включиха в играта!

    ОтговорИзтриване
  16. Тони, честито за новия принтер и от мен. Прекрасна и много полезна придобивка - ще се увериш сама.
    Картичката е чудесна. Снежкото е усмихнат и мил, а висулките са се получили оригинален акцент на картичката. Мисълта за финал, подсилва още повече прекрасния ти пост, придружаващ тази красива коледна картичка.
    УСПЕХ в играта!

    ОтговорИзтриване
  17. Страхотна картичка с тези много оригинални ледени висулки! На теб също пожелавам усепх в играта на Хобисимо. Мисълта, с която завършваш е страхотна и изразява моето мото в живота.

    ОтговорИзтриване
  18. Чудна е! Толкова ми хареса как си направила ледените висулки в горния край, получило се е страхотен ефект!

    ОтговорИзтриване
  19. :-))) Вярваш ли че гелдах висулките поне 2-3 минути и се чудих как си ги направила и чак след това прочетох за силикона. Супер си, много се радвма че някой е опитал моя хрумка. Картичката е чудесна! Успех.

    ОтговорИзтриване
  20. Супер е картичката! Много ми харесва идеята за ледените висулки! И честита нова придобивка! Със здраве и любов да си я ползваш!

    ОтговорИзтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...