сряда, 7 септември 2011 г.

Цветно вдъхновение 2

Здравейте!
Все пак реших, че ще ви покажа и другата ми картичка, която направих за Хобисимо - Седмица 8 - Цветно вдъхновение и съответно да я включа в играта. По принцип картичката не е крайно лоша. Лошото в случая е, че не се получи така, както си я представях. Може би по-нататък във времето ще се опитам отново да осъществя идеята си, след като измисля как точно да го направя, защото явно с това, с което разполагам няма да стане. Вижте я и вие.



Пожелавам ви лека и спорна кратка работна седмица!

10 коментара:

  1. Честничко ще си кажа, че тази ми харесва повече! Може би не си достигнала желания от теб ефект, но определено на неутрален фон цветовете са по-ефектни. На предишната синьото някак ги "размива", докато тук черното ги подчертава и освен това ми харесва ембоснатото цвете! Успех!

    ОтговорИзтриване
  2. Тече, огромно благодаря за честничкия коментар! Напълно съм съгласна с теб за черния фон, това беше и целта ми - да използвам такъв фон, който да накара, тези иначе прекрасни и ярки цветове, да не се загубят, а да изпъкнат. Това го постигнах, но останалата част от идеята не успях. Инат съм обаче и един ден ще го измисля как да стане!

    ОтговорИзтриване
  3. Незнам какъв ти е проблема с тази картичка , но на мен ми светнаха очичките :) Страхотно се е получили и с релефа и с тази прекрасна панделка , а цветенцата с кацналите в тях пеперуди са разкош !

    ОтговорИзтриване
  4. Много ми харесва тази картичка,много ,и съм съгласна с Течето!

    ОтговорИзтриване
  5. И на мен тази ми харесва повече. Цветето с ембосинг стои много нежно и панделгата е станала много хубава.

    ОтговорИзтриване
  6. Нямам и представа как си замислила да изглежда,но така както се е получила в момента е невероятно красива!И на мен ембосинга ме закова!Поздравявам те!

    ОтговорИзтриване
  7. Еее, страхотна е! Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  8. Тони, подкрепям напълно всичко казано до тук.
    Цветно вдъхновение-2 ми е фаворит!
    Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  9. A very beautiful card, I love the gorgeous embossing and very pretty flowers. The colours are so effective against the black. Love it!

    Donna x

    ОтговорИзтриване
  10. Ха, такаааа! И каква стана тя? На мен не ми хареса, а вие я одобрихте повече от другата - ами, на това му се казва вкусови предпочитания. И май проблема за визията на картичката ще се окаже само в моя телевизор?
    Благодаря, за откровените коментари, момичета!

    ОтговорИзтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...