петък, 29 юли 2011 г.

Тон за песен

Здравейте!
Не, няма да ви карам да пеете! И без това съм много лоша певица. Ще ви покажа картичка, която направих по поръчка за една госпожица и за която ми дадоха само два жокера - обича да пее и да бъде нещо нежничко. Честно казано първоначално се втрещих какво да измисля,  рових из безплатните картинки и търсих нещо на музикална тема, но така и нищо не си харесах. За съжаление на такава тематика все още нямам и нито един печат. И реших за пореден път, че утрото е по-мъдро от вечерта, легнах си и на другия ден пиейки си кафето и абстрахирайки се от всичко, все пак идеята се появи. Използвах отново пауса с нотичките, от него изрязах и пеперудите, в процеса на работа реших да направя петолинието и да сложа ключът сол и нотички и малко по малко нещата си дойдоха на място. Това, което ме радва е, че и поръчителката, и рожденничката са харесали картичката, което в случая е най-важно - да достави радост, удоволствие и празнично настроение! Вижте я и вие.






10 коментара:

  1. Много оригинална идея! Много добре се е получило с петолинието, и хартията много ми хареса-топли и нежни цветове! Най-хубавото обаче е че си успяла да зарадваш и поръчителя и получателя!

    ОтговорИзтриване
  2. Картичката е станала чудесна. Харесва ми петолинието от връвчица- много оригинално и красиво. Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  3. На тебе "жокер ти не требе " Прекрасна е с толкова нежни акценти и цветове - надявам се госпожицата да се е зарадвала много!:)

    ОтговорИзтриване
  4. Много хубава и оригинална картичка се е получила!Харесах много ключът сол и изрязаните елементи на втората страничка!Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  5. Много добре се е получила картичката ти! Свежи цветове и интересна идея- какво повече и трябва на една картичка!

    ОтговорИзтриване
  6. Хей, великолепна е!Много ми хареса пауса с нотичките и надписът Happy Birthday и пеперудките са много нежни.Чудесно се е получила :)

    ОтговорИзтриване
  7. Страхотна картичка! Завиждам ти за утрините , пълни с творчество!

    ОтговорИзтриване
  8. Чудесна картичка! Много красива, много нежна и много музикална, нотите и ключът сол ме грабнаха, а цвеята и пеперудите допълват хубавата мелодия. Радвам се, че е била оценана и от получателката - това е най-важно !

    ОтговорИзтриване
  9. Страхотна е-нежна и музикална! Наистина чудесна комбинация от цветове и елементи.

    ОтговорИзтриване
  10. Въобще и елементите, и цялостната визия си ги изпипала, и съчетала перфектно. И с тези нежни, галещи цветове.. чудна е :)

    ОтговорИзтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...