събота, 16 юли 2011 г.

За един порастващ мъж

Здравейте!
Въпреки, че ми е много, много горещо не съм спряла с картичкоправенето, но се оказа, че правя няколко наведнъж. Ту ми идва идея за едната, ту за другата. Е, вече две са напълно готови и дори едната е вече подарена. На един прекрасен млад господин, който днес имаше рожден ден и навърши 12 години. И именно поради тази причина знаменцата са 12, а тъй като не можах да постигна консенсус със самата себе си относно подаръка, за това реших той да бъде паричен и детето да си купи нещо, което ще му достави наистина удоволствие и радост. Показвам ви я и изчезвам, защото за утре сме намислили излет и трябва да се наспя. А вечерта, ако имам сили ще ви покажа още една готова картичка.Лека и дано да бъде малко по-прохладна нощ!

7 коментара:

 1. Ех, че хубаво :) Много ми допадна и скоро ще пробвам да направя нещо подобно :)

  ОтговорИзтриване
 2. Много ми харесва картичката,много стилна и с перфектна изработка!

  ОтговорИзтриване
 3. Харесвам тези знаменца и идеята ти с броя на годините е готина.. поне докато има място на картичката :):) Комбинацията от цветове също ми допада много.
  Поздрави!

  ОтговорИзтриване
 4. Страхотна картичка! Поздравления!
  Аз като математик, харесвам геометричните форми и затова този модел, който си сътворила изключително ми допада. Изчистени форми и прецизна изработка- перфектно. Освен това картичките за мъже, било пък то и 12 годишни ;), са специфични, а ти си успяла да сътвориш нещо наистина подобаващо.

  ОтговорИзтриване
 5. Наистина е супер, много ме кефят знамената:)

  ОтговорИзтриване
 6. Хей прекрасна е, много добра идея със знаменцата и с подаръка опредено! Очаквам и другата :)))) Хубав ден!

  ОтговорИзтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...