понеделник, 23 май 2011 г.

За абитуриентка

Привет и от мен с картичка за абитуриентка, поръчана ми от приятелка за нейна братовчедка. Миналия път с моя късмет трябваше да правя за момче и там ми беше доста по-трудно да измисля какво точно да направя. Този път идеята за картичката се зароди бързо и беше узряла в главата ми, когато седнах да я правя, но се оказа мнооооого, мнооооооого трудно направена картичка, въпреки това. Май при мен ще се окаже, че предварителното и дълго обмисляне не е формулата, но това е вече друга тема. Най-трудно се справих с направата на роклята, не ставаше и не ставаше, докато накрая мисля, че се получи поне прилично изглеждаща след две вечери усилия. 
Въпреки всички перипетии и нещица, които мисля, че можеха да станат по-добре, си я харесах и реших да я споделя и с вас!







 Дано следващите две, които ме чакат започнати на работния плот да ги довърша, станат по-гладко и успешно!

5 коментара:

  1. Мисля, че си се справила много добре.Роклята е хубава.

    ОтговорИзтриване
  2. Оригинална идея за сгъване. (; Роклята е прекрасна. Голямото усилие си е струвало.

    ОтговорИзтриване
  3. Не мисля, че "прилично" еточната дума, за мен разкошна роклята и цялата картичка също, много нежна, ефирна и красива!

    ОтговорИзтриване
  4. Благодаря, момичета! Нелка, "прилично" според мен, но може би, защото си я представях малко по-различна от това, което се получи. Радвам се, че ви е харесала.

    ОтговорИзтриване
  5. I absolutely love this card! Very special style! Just great!!!
    And thank you for your nice comment on my blog!
    Greetings from Germany,
    Simone

    ОтговорИзтриване

Благодаря за вашите коментари! Оценявам ги високо, защото знам, че в днешното забързано време сте отделили минутка, за да го направите и това е много приятно и ценно за мен. Вие сте моят барометър и част от силата, която ме кара да продължавам напред!

Може би ще харесате и това:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...